YEREL HABERLER - 21 Nisan 2012 Cumartesi 16:37

ÖОRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASININ FİNAL KUPA TÖRENİ YAPILDI

A
A
A
ÖОRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASININ FİNAL KUPA TÖRENİ YAPILDI

Şanlıurfa`nın Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen öğretmenler arası voleybol turnuvasının birinciliğini Karaköprü Narlı İlköğretim Okulu alarak kupayı almaya hak kazandı.
Karaköprü Belediyesi tarafından 9-20 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenen Öğretmenler arası voleybol turnuvası, Karaköprü Fen Lisesi Spor Salonunda oynanan final maçı ile sona erdi. Finale kalan Narlı İlköğretim Okulu, Mete Has İlköğretim Okulu ile eşleşirken Karaköprü Belediyesinin takımı ile Başarı İlköğretim Okulu karşılaştı. Gerçekleşen son müsabakalara kalan takımlar büyük bir mücadele sağladılar. Final kupa törenini ailece izlemeye gelenler kendi takımlarına destek verdiler. Oynanan maçlar
sonucunda birinciliği Narlı İlköğretim Okulu, ikinciliği Mete Has İlköğretim Okulu, üçüncülüğü ise Başarı İlköğretim Okulu kazanarak hem kupalarını hem de hediye edilen formalarını aldılar. Kupa töreninde bir konuşma yapan Başkan Çiftçi, "Öncelikle katılım gösteren tüm okullara teşekkür ederim, bizler Karaköprü Belediyesi olarak temel düşüncemiz her yaşta spor yapmaktır. Güzel bir turnuva oldu, bu tür turnuvalar devam edecek bunun müjdesini buradan vereyim. Futbol, basketbol, voleybol alanında hem
öğretmenler hem de öğrenciler, çocuklar arasında turnuvalar olacaktır" dedi.
Daha sonra kupa ve ödül dağıtımına geçilerek başarı gösterenler kupalarına kavuştular. Turnuvaya katılan öğretmenler Başkan Çiftçi`ye teşekkür ederek kendilerini bir araya getirdiklerinden dolayı oldukça sevindiklerini ifade ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Yükümlüler meslek sahibi oluyor Adana’da denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülerin istihdama kazandırılmasını amaçlayan protokol çerçevesinde, yükümlüler meslek sahibi oldu. Adana Valiliği, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ve Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) arasında, denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülerin istihdama kazandırılmasını amaçlayan protokolün ilk uygulama süreci tamamlandı. Protokol kapsamında yürütülen çalışmalar, 2025 yılının son Koruma Kurulu Toplantısı’nda değerlendirildi. Toplantı, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda; yükümlülerin meslek edinerek topluma kazandırılmasını hedefleyen protokol çerçevesinde hayata geçirilen eğitim ve uygulama faaliyetleri ele alındı. Protokolün ilk ayağı kapsamında düzenlenen boya eğitimi başarıyla tamamlanırken, eğitime katılan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Ayrıca klima bakım-onarım, masa ve sıra yenileme ile boya eğitimi çalışmalarına katkı sunan usta öğreticilere de emeklerinden dolayı plaket verildi. Yetkililer, söz konusu iş birliğinin hem yükümlülerin mesleki beceri kazanarak istihdama katılımını kolaylaştıracağını hem de toplumsal uyuma önemli katkı sağlayacağını vurguladı. Protokol kapsamında yeni eğitim ve istihdam adımlarının önümüzdeki süreçte devam edeceği belirtildi. Toplantıya DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve koruma kurulu üyeleri katıldı.