YEREL HABERLER - 21 Nisan 2012 Cumartesi 16:37

ÖОRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASININ FİNAL KUPA TÖRENİ YAPILDI

A
A
A
ÖОRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASININ FİNAL KUPA TÖRENİ YAPILDI

Şanlıurfa`nın Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen öğretmenler arası voleybol turnuvasının birinciliğini Karaköprü Narlı İlköğretim Okulu alarak kupayı almaya hak kazandı.
Karaköprü Belediyesi tarafından 9-20 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenen Öğretmenler arası voleybol turnuvası, Karaköprü Fen Lisesi Spor Salonunda oynanan final maçı ile sona erdi. Finale kalan Narlı İlköğretim Okulu, Mete Has İlköğretim Okulu ile eşleşirken Karaköprü Belediyesinin takımı ile Başarı İlköğretim Okulu karşılaştı. Gerçekleşen son müsabakalara kalan takımlar büyük bir mücadele sağladılar. Final kupa törenini ailece izlemeye gelenler kendi takımlarına destek verdiler. Oynanan maçlar
sonucunda birinciliği Narlı İlköğretim Okulu, ikinciliği Mete Has İlköğretim Okulu, üçüncülüğü ise Başarı İlköğretim Okulu kazanarak hem kupalarını hem de hediye edilen formalarını aldılar. Kupa töreninde bir konuşma yapan Başkan Çiftçi, "Öncelikle katılım gösteren tüm okullara teşekkür ederim, bizler Karaköprü Belediyesi olarak temel düşüncemiz her yaşta spor yapmaktır. Güzel bir turnuva oldu, bu tür turnuvalar devam edecek bunun müjdesini buradan vereyim. Futbol, basketbol, voleybol alanında hem
öğretmenler hem de öğrenciler, çocuklar arasında turnuvalar olacaktır" dedi.
Daha sonra kupa ve ödül dağıtımına geçilerek başarı gösterenler kupalarına kavuştular. Turnuvaya katılan öğretmenler Başkan Çiftçi`ye teşekkür ederek kendilerini bir araya getirdiklerinden dolayı oldukça sevindiklerini ifade ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da asayiş uygulaması: Aranan şahıslar yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı asayiş uygulamalarında aranan şahıslar yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi, çok sayıda araç ve iş yeri denetlendi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 12 ayrı noktada yapılan sabit asayiş uygulamasında 291 araç sorgulandı. Uygulamada 504 şahıs sorgulanmış olup, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 aranan şahıs yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet birimlerinin katılımıyla 24 farklı noktada sabit, hareketli yol ve umuma açık iş yeri uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan yol uygulamalarında 2 bin 741 şahıs sorgulanırken 4 aranan şahıs yakalandı. Denetimler sırasında 1 şahıstan 0,41 gram kokain, 1 şahıstan ise 2,94 gram bonzai ele geçirilerek şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca 1 şahıstan havalı tabanca ele geçirilirken, şahıs hakkında idari işlem uygulandı. Uygulamalar kapsamında bin 230 araç sorgulandı, 1 araç trafikten men edilirken 17 araca toplam 115 bin 800 TL idari para cezası kesildi. Umuma açık iş yerlerine yönelik denetimlerde ise 12 iş yeri kontrol edildi, 129 şahıs sorgulandı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Denetimler sonucunda 1 iş yerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilirken, 5 iş yerine idari para cezası uygulandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamalarının aralıksız devam edeceği bildirildi.