GENEL - 21 Nisan 2012 Cumartesi 22:26

GENÇ KONUKLARA MUHTEŞEM EОLENCE

A
A
A
GENÇ KONUKLARA MUHTEŞEM EОLENCE

Türkiye`nin tüm illerinden "Bilişimde Zirve" programına katılmak üzere Hakkari`ye gelen gençler, düzenlenen gecede halaylar çekip doyasıya eğlendi.
Hakkari Ati ve Gençlik Spor Kulübü Derneği`nin koordinasyonunda Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığı, Hakkari Valiliği, Hakkari İl Özel İdaresi, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ortaklığında düzenlenen "Bilişimde Zirve" programına katılacak gençler, Hakkari`ye geldi. Türkiye`nin her şehrinden 4 gün serecek olan toplantıya katılmak için Hakkari`ye gelen konuklar, düzenlenen programda doyasıya eğelendi.
Hakkari Ati ve Gençlik Spor Kulübü Derneği tarafından Şenler Oteli`nde düzenlenen yemekli geceye Hakkari Valisi Muammer Türker, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cemal Erip ile konuklar ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede, sanatçıların söylediği Türkçe ve Kürtçe şarkılara eşlik eden gençler, Hakkarili yaşıtlarıyla halay çektiler, Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterisini izlediler.
Yurdun batı bölgelerinden gelen genç misafirler, Hakkari`nin sandıkları gibi olmadığını, çok sıcak ve misafirperverce karşılandıklarını söylediler. Kayseri`den geldiğini ifade eden Seda Yazgan, Hakkari`de bulunmanın mutluluğu içersinde olduklarını belirtti. Yazgan, kendilerini oldukça cana yakın karşılayan ve yakın ilgi gösteren tüm Hakkarililere teşekkür etti.
Programda daha sonra, Hakkari Valisi ve beraberindekiler, gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Konuklar, daha sonra ozanların poşilerini boyunlarına poşi bağlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir