YEREL HABERLER - 21 Nisan 2012 Cumartesi 11:13

BİTLİS`TE 23 NİSAN KUTLAMALARI

A
A
A
BİTLİS`TE 23 NİSAN KUTLAMALARI

Bitlis`te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Şems-i Bitlisi İlköğretim Okulu öğrencileri temsili olarak belediye başkanlığı koltuğuna oturdular.
Başkan Fehmi Alaydın`ın makamında oturan Dilara Dilan, birim müdürlerinden bilgi aldı. Su İşleri Müdürü Mehmet Çiçek`i makama çağıran Belediye Başkanı Dilara Dilan, Yükseliş Mahallesi`nde su sıkıntısı olduğunu ve hemen çözülmesi gerektiğini belirtti. Bir diğer temsili belediye başkanı olan Yunus Dayan ise, Temizlik İşleri Müdürü Arafat Kaya`yı makama çağırarak okul bahçesinin temizlenmesini ve yıkatılması talimatını verdi. Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrası Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, minik başkanları kutlayarak okumanın önemine değindi. 23 Nisan Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Alaydın, öğretmen ve öğrencilere hediye verdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider: "Paylaşmanın, hatırlamanın ve gönül köprülerini güçlendirmenin vaktidir" AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, "Bayramlar; aynı sofrada buluşmanın, bir selamı çoğaltmanın, ihtiyaç sahibini unutmamanın ve gönül birliğini diri tutmanın en kıymetli zamanlarıdır. Kurban ibadetinin özü de tam olarak burada saklıdır; paylaşabilmekte, hissedebilmekte ve birlikte olabilmektedir" dedi. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Kurban Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Gider’in bayram mesajında, "Kurban Bayramı’nın manevi atmosferinde; dayanışmanın, hatırlamanın ve gönülden gönüle kurulan bağların kıymetini bir kez daha idrak ediyoruz. Temennimiz; bu bereketli iklimin yalnızca bayram günleriyle sınırlı kalmaması, Çanakkale’mizin ve ülkemizin her mahallesinde, her hanesinde ve her gönlünde yaşamaya devam etmesidir. Bu vesileyle; vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içerisinde geçirebilmesi için görevleri başında bulunan güvenlik güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve mesai mefhumu gözetmeden çalışan tüm kamu personelimize gönülden teşekkür ediyorum. Başta kıymetli Çanakkaleli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; bayramın ülkemize ve dünyaya huzur, gönüllerimize ferahlık ve insanlığa hayır getirmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.