YEREL HABERLER - 26 Nisan 2012 Perşembe 11:01

ALIŞVERİŞ YAPARKEN KAPKAÇ KURBANI OLDU

A
A
A
ALIŞVERİŞ YAPARKEN KAPKAÇ KURBANI OLDU

Bursa`da 45 yaşındaki bayan alışveriş yapmak isterken kapkaççının kurbanı oldu. Çantası çalınan kadın uzun süre üzerindeki şoku atamadı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesi Haşim İşcan Caddesi üzerindeki bir giyim mağazası önünde meydana geldi. İddiaya göre alışveriş yapmak için çarşıya çıkan 45 yaşındaki M.K. isimli bayan, cadde üzerindeki bir giyim mağazasındaki elbiselere bakmak istedi. Ancak kadını takip eden kimliği belirsiz bir kişi, bayanın sağ kolunda asılı olan çantayı alarak kaçtı. Bir anda neye uğradığını şaşıran M.K. çığlık atmaya başlayınca çevre esnafı kadının yanına geldi. Vatandaşlar bayanın çantasını çalan zanlının peşinden koştu ancak hırsızı yakalayamadı. M.K., "Ben elbiselere bakıyordum. Tanımadığım biri bir anda çantamı alıp kaçmaya başladı. Bağırınca bazı vatandaşlar hırsızın peşinden koşmaya başladı. Ancak hırsız koşarak gitti" dedi.
Olay yerine gelen polis ekipleri de bayanın verdiği eşkal doğrultusunda çevrede araştırma yaptı. Güvenlik güçleri kapkaççıyı yakalamak için çalışma başlattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir