DÜNYA - 27 Nisan 2012 Cuma 12:44

SPOR TOTO 2. LİG

A
A
A
SPOR TOTO 2. LİG

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor`da futbolcuların alınan 2 galibiyet sonrası keyifleri yerine geldi.
Sahasında Konya Torku Şekerspor`u yendikten sonra deplasmanda Ofspor`dan 3 puan alan Yeni Malatyaspor`da futbolcuların moralleri yerine geldi. Art arda alınan 2 galibiyet sonrası matematiksel olarak kümede kalmayı garantileyen sarı-siyahlı ekipte, futbolcular keyiflenirken, antrenman sahasında espriler ardı ardına patladı.
Yeni Malatyaspor`un forvet oyuncusu Emrah Ekmekçi, Konya Torku Şekerspor ve Ofspor karşılaşmasında aldıkları galibiyetlerin takımı rahatlattığını söyledi. Ekmekçi, kalan 4 maçlarını kazanmak istediklerini belirterek, "Art arda aldığımız puanlar neticesinde takım olarak rahatladık. Kalan son 4 maçımıza daha rahat çıkacağız. Son 2 maçımızda gerçekten çok iyi mücadele ettik. Bu iyi mücadeleyi skora da yansıtarak, ligde kalmayı garantiledik. Kalan 4 maçımıza daha rahat bir şekilde çıkacağız. Bu maçlarda da
iyi oynayarak, sahadan iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Bu şekilde ligi kazasız belasız bitirmek istiyoruz" dedi.
Pendikspor maçını kazanıp, taraftarlara armağan etmek istediklerini kaydeden tecrübeli futbolcu, "Aslında son 2 maçımız öncesinde oynadığımız karşılaşmalarda da iyi mücadele etmiştik. Ancak iyi futbolu skora yansıtamadık. Konya Torku Şekerspor ve Ofspor maçlarında olayın biraz daha bilincindeydik. Kalan maçlarda sıkıntı çekmemek adına daha iyi hazırlandık. Bu karşılaşmaları kazandığımız için çok mutluyuz. İç sahada biraz sıkıntımız var. Bunu da Pendikspor maçıyla birlikte ortadan kaldıracağımızı
düşünüyorum. Onlar buraya rahat gelecekler, bizimde bir iddiamız kalmadığı için karşılaşmaya rahat çıkacağız. Taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Takımın forvet oyuncularından Aytek Öktem ise, aldıkları galibiyetlerle takımın ligde kalmayı garantilediğini vurgulayarak, "Geçmiş maçlarda da iyi oynuyorduk ama son karşılaşmalarda takım olarak çok iyi mücadele ediyoruz. Diğer maçlardan farklı olarak son 2 maçta skor lehimize oldu. 2`de 2 yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Matematiksel olarak küme düşme sıkıntısı bitti ancak biz ligi bırakmıyoruz. Önümüzde 4 tane maç var. Bu karşılaşmaların hepsini kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.