YEREL HABERLER - 27 Nisan 2012 Cuma 10:56

ZABITA MISIR PAZARINI DENETLEDİ

A
A
A
ZABITA MISIR PAZARINI DENETLEDİ

Isparta Belediyesi`nin geçtiğimiz yıl 8 esnafa devrettiği Kaymakkapı Meydanı`ndaki Mısır Pazarı, hijyen ve çevre temizliğini ihlal ettiği gerekçesiyle yine belediye zabıtası tarafından süresiz olarak mühürlendi.
2011 yılında Isparta Belediyesi tarafından yaptırılıp, Kaymakkapı Meydanı`nda haşlanmış ve bardakta mısır satan işletmecilere devredilen Mısır Pazarı, zabıta tarafından sabah saatlerinde düzenlenen operasyonla mühürlendi. Mühürleme gerekçesi hijyen kurallarını ihlal edilmesi ve işletmecilerin çevreyi kirletmeleri
Kaymakkapı Meydanı`nda 8 satıcının bulunduğu Mısır Pazarı`na gelen esnaf, zabıtanın çektiği şeridi gördüklerinde şok oldu.
Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü`nün bir süre önce Mısır Pazarı`ndaki işletmecileri hijyen ve çevre temizliği konularında uyardığı bildirilirken, uyarıları dikkate almadıkları için işyerlerinin süresiz olarak kapatıldığı belirtildi.
Zabıta görevlileri 8 işletmenin camına Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk imzasıyla, `Bu işyeri hijyen kurallarına uymadığı ve çevreyi aşırı kirlettiği için mühürlenmiştir` yazan kağıt astı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir