YEREL HABERLER - 27 Nisan 2012 Cuma 15:06

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN YAŞLILARA DESTEK

A
A
A
KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN YAŞLILARA DESTEK

Kent Konseyi Kadın Meclisi yönetimi, Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği`ni ziyaret ederek, dernek tarafından düzenlenecek İkinci El Eşya Kermesi`ne destek olduklarını göstererek topladıkları eşyaları derneğe teslim etti
Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Avukat Emel Ceylan Balcıoğlu ve yönetimi, İzmit Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği`ni ziyaret etti. Dernek tarafından 9-11 Haziran tarihlerinde İzmit Sanat Sokağında yapılacak olan ``İkinci El Eşya Kermesi``ne destek olmak amacıyla topladıkları ikinci el eşyaları paketleyerek dernek yetkililerine teslim eden Balcıoğlu ve yönetimi, bu çalışmanın devam edebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve herkesi bu etkinliğe davet edeceklerini belirtti.
Dernek Başkanı Sevcan Tamer ise Kadın Meclisi`ne teşekkür etti. Tamer, Meclis Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu olmak üzere kadın meclisi yönetiminin kendilerine her zaman destek olduklarını vurguladı. Dernek Başkanı Tamer, söz konusu yardım ve desteğin kendilerine verdiği güçle daha güzel etkinliklerde Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi ile omuz omuza çalışmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Eğirdir’de bağımlılıkla mücadele ve intiharı önlemede kurumlar güç birliği yaptı Eğirdir’de 2025 Yılı Bağımlılıkla Mücadele ve İntiharı Önleme İlçe Koordinasyon Kurulu toplantılarında, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı. 2025 Yılı Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu 4. Toplantısı ile 2025 Yılı İntiharı Önleme İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Eğirdir Devlet Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantılar, Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit başkanlığında yapıldı. Toplantılarda, ilçede bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen mevcut çalışmalar değerlendirilirken, kurumlar arası iş birliğinin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Madde, tütün, alkol ve teknoloji bağımlılığıyla mücadelede yürütülen faaliyetler gözden geçirilerek, önleyici ve koruyucu çalışmaların etkinliğinin artırılması için yapılabilecekler ele alındı. Ayrıca gençlerin ruh sağlığının korunması, psikolojik dayanıklılıklarının güçlendirilmesi ve intihar riskinin azaltılmasına yönelik yürütülen çalışmalar da gündeme geldi. Bu kapsamda, ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen farkındalık, eğitim ve önleme faaliyetleri değerlendirilerek yeni dönem planlamaları üzerinde duruldu. Toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sahada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi paylaşımında bulunurken, daha etkili ve sürdürülebilir sonuçlar elde edebilmek adına ortak hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Toplantılar, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik alınan kararlarla sona erdi.