DÜNYA - 27 Nisan 2012 Cuma 17:19

GÜMÜŞDAО: ``ÇORUMBELEDİYESPOR, ALTERNATİF TAKIM DEОİL``

A
A
A
GÜMÜŞDAО: ``ÇORUMBELEDİYESPOR, ALTERNATİF TAKIM DEОİL``

Çorum Belediyespor Koordinatörü Hayrettin Gümüşdağ, ``Çorumspor`un düşmesi ile Çorumbelediyespor`un çıkması arasında hiçbir ilişki bulunmamaktadır`` dedi.
TFF BAL Ligi 3. Grup Şampiyonu 1930 Bafraspor ile Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6. Grup Şampiyonu Çorum Belediyespor, TFF 3. Lig`e çıkmak için hafta sonu Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu`nda karşılaşacak. Çorum Belediyespor Koordinatörü Hayrettin Gümüşdağ, Antalya Side`de yaptıkları kampın ardından Tokat`ta çıkacakları maça hazırlandıklarını kaydetti. Müsabakaların Tokat`a verilmesinden mutlu olduklarını belirten Gümüşdağ, ``Bafraspor`da açık ara gurubundan çıkan başarılı iyi oyunculardan kurulu bir takım. Ciddi ve zor bir ekip. Biz de iyi bir ekibiz. Yani burada iki ekip karşılaşacak. 90 dakikada iyi olan finalde 3. Lig`e çıkmayı hak edecek. Bu nedenle bu maçlar favorisi olmayan zor maçlar`` dedi.
2. Lig`de mücadele eden Çorumspor`un düşme hattında olması nedeniyle Çorumbelediyespor`un alternatif bir takım olacağı yönündeki söylemlerle ilgili sorulara Gümüşdağ, şu şekilde cevap verdi: ``Bu sene hedefimizi şampiyon olarak belirledik ve ilk rauntta hedefimize ulaştık. Geçen sene Çorumspor şampiyonluğa oynuyor, ilk 5`i kovalıyordu. İyi bir kadrosu vardı ama bu sene düşme potasına girdi. Maalesef iyi bir ivme yakalayamadı. Sadece Kocaelispor`u yendi. Tokat`ın durumuna baktığımızda bu işi kurtardığı gözü ile bakıyorum. Hem kadrosu hem teknik yönden Tokat`ın kurtaracağını ben garanti gibi görüyorum. Çorumspor`un düşmesi ile Çorumbelediyespor`un çıkması arasında ise hiçbir ilişki bulunmamaktadır. Geçen seneden beri hedefini şampiyonluğa koyan takımdır. Ama maalesef Çorumspor bu sene zor durumda, düşüyor. Bazı şeyler söyleniyor. Ama Çorumbelediyespor asla bir alternatif takım değil. Tam tersi, Çorumspor düşüyor diye Çorumsporlu taraftarlarımızda bizim gibi üzgün. Ama birazda tepki koyuyorlar ``˜neden bir takım düşerken bir takım çıkıyor?` diye. Gönül istiyor ki Çorumsporumuz 2. Lig değil, 1. Lig`de olsun. Biz 2. Lig`e kadar yükselelim. BAL takımlarımız çoğalsın. Yani şehre futbolda bir dinamizm gelsin istiyoruz. Bu yanlış değerlendiriliyor. Gönül istiyor Çorumspor`da 2. Lig`de kalsın. Bizim için daha büyük avantaj. 3. Lig`de de bir takımımız olsun. Bu da Çorum için iyi bir avantaj olduğunu düşünüyorum.``
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Eğirdir’de bağımlılıkla mücadele ve intiharı önlemede kurumlar güç birliği yaptı Eğirdir’de 2025 Yılı Bağımlılıkla Mücadele ve İntiharı Önleme İlçe Koordinasyon Kurulu toplantılarında, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı. 2025 Yılı Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu 4. Toplantısı ile 2025 Yılı İntiharı Önleme İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Eğirdir Devlet Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantılar, Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit başkanlığında yapıldı. Toplantılarda, ilçede bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen mevcut çalışmalar değerlendirilirken, kurumlar arası iş birliğinin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Madde, tütün, alkol ve teknoloji bağımlılığıyla mücadelede yürütülen faaliyetler gözden geçirilerek, önleyici ve koruyucu çalışmaların etkinliğinin artırılması için yapılabilecekler ele alındı. Ayrıca gençlerin ruh sağlığının korunması, psikolojik dayanıklılıklarının güçlendirilmesi ve intihar riskinin azaltılmasına yönelik yürütülen çalışmalar da gündeme geldi. Bu kapsamda, ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen farkındalık, eğitim ve önleme faaliyetleri değerlendirilerek yeni dönem planlamaları üzerinde duruldu. Toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sahada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi paylaşımında bulunurken, daha etkili ve sürdürülebilir sonuçlar elde edebilmek adına ortak hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Toplantılar, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik alınan kararlarla sona erdi.