YEREL HABERLER - 28 Nisan 2012 Cumartesi 13:42

AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

A
A
A
AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, İl Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.
Malatya Belediyesi Konferans Salonu`nda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti Malatya milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Mustafa Şahin ve Cemal Akın, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile il Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata`nın yanı sıra, AK Parti il ve ilçe yönetimi, il genel meclisi üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, partililer katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Türkiye`nin AK Parti iktidarları döneminde büyük bir
değişim ve dönüşüm yaşadığını kaydetti. Tüfenkçi, AK Parti`nin Türkiye`de milletin sesine kulak verdiğini ve milletin istekleri doğrultusunda çalıştığını ifade ederek, "Artık dünün kelimeleriyle, dünün kavramlarıyla ve dünün sıfatlarıyla Türkiye`yi tanımlamak eksik kalacaktır. AK Parti iktidarları sayesinde, `hesap sorulamaz` diye düşünülen insanlar, bugün yargı ve millet karşısında hesap veriyorlar. Milletin sesine kulak veren AK Parti, bu anlamda eğitimde de yeni bir çağ başlatıyor" dedi.
Milletvekili Cemal Akın da, "Bu tekerlek hedeflenen istikamette gidecek. Hiçbir tümsekte kalmayacak. Sizin desteğiniz devam ettiği süre içerisinde hiçbir tümsek bu tekerleğin hedefe ulaşmasına mani olamayacak" ifadelerini kullandı.
Milletvekili Ömer Faruk Öz ise, yeni anayasa ile ilgili çalışmalarda büyük ilerleme kaydedildiğine işaret ederek, "Türkiye`de hiçbir şey bitmiş değil. Türkiye`de daha yeni yeni AK Parti`nin yapmış olduğu işler kurumsallaşmaya başladı. Şimdiye kadar Türkiye`de ekonomi iyiye gidiyorsa, dış politikada itibarlı bir duruş var ise, demokrasi yavaş yavaş oturuyor görünüyorsa, burada Başbakanımızın bireysel karizması ve siyasi istikrar noktasında almış olduğumuz oylar en büyük etkendir. 2010 yılında bir anayasa
değişikliği yaparak belirli bir noktaya geldik. Adaletle ilgili, yeni anayasayla ilgili daha yapacak çok iş var. AK Parti`nin gizli bir ajandası yoktur. Tek bir ajandası vardır; bu ülkede yaşayan 74,5 milyon insanın mutlu olduğu, huzurlu olduğu bir ülke oluşturmaya çalışmaktır" şeklinde konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de konuşmasında, sözün ve kararın milletin olduğu günleri AK Parti iktidarıyla birlikte yaşadığını ifade ederek, "28 Nisan 2007 tarihi Türk demokrasisinin demokrasi bayramı olması gerekir. Biz hiçbir zaman için kurumlarla savaş halinde değiliz. Sözünde, kararında milletin olduğu günü hamdolsun yaşadık" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir