YEREL HABERLER - 28 Nisan 2012 Cumartesi 16:33

NAZİLLİ`DE HER MAHALLEYE YENİ DÜОÜN SALONU ÇALIŞMASI

A
A
A
NAZİLLİ`DE HER MAHALLEYE YENİ DÜОÜN SALONU ÇALIŞMASI

Nazilli Belediyesi, ``˜Her mahalleye yeni düğün salonu` sloganı ile çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz yıl Pınarbaşı düğün salonunu kazandıran Nazilli Belediyesi, Yeşil mahallede yeni düğün salonu çalışmaları başlattı.
Yeşil Mahalle düğün salonu yapım çalışmalarını Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürü Halil İbrahim Topçu, Fen İşleri Teknisyeni İsmail Gedik ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Düğün Salonu çalışmaları hakkında birim amirlerinden bilgi aldı. Yaklaşık bin 797 m2`lik bir alanda tasarlanan Yeşil Mahalle Düğün Salonu çalışmalarına başlandı. Yeşil mahalle düğün salonu kompleksi 705 m2`lik alana yapılacağı belirtilirken, düğün salonun 650 kişilik kapasiteli olacağı ifade edildi. Yaz ve kış aylarında vatandaşlara hizmet verecek olan ve yapım çalışmalarına başlanan Yeşil mahalle Düğün salonunun servis mekanları, gelin odası, wcleri gibi mekanları da bulunacağı öğrenildi.
``HER MAHALLEYE DÜОÜN SALONU``
Nazilli`nin her mahallesine yeni düğün salonları yapmayı planlıyoruz diyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; ``Yaz ayları gelince şehrimizde düğün sünnet ve bu gibi cemiyetler fazlalaşmaktadır. Şu an hali hazırda bulunan düğün salonlarımız bu yoğunluğa cevap verememektedir. Halkımız bu yüzden düğün sünnet ve cemiyetlerini mahalle ve sokak aralarında yapmak zorunda kalıyorlar. Amacımız Nazilliliyi bu sıkıntı ve eziyetten kurtarmak. Nezih, temiz ve modern ortamlarında cemiyet, sünnet, düğün ve derneklerini yapsınlar. Bu düğün salonumuz tamamlandıktan sonra Nazilli`nin her mahallesinde yeni düğün salonları yapmayı planlıyoruz`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir