YEREL HABERLER - 29 Nisan 2012 Pazar 13:15

PROF.DR. ALPARSLAN: " ÖMSS SINAVI GÜVEN VE HUZUR İÇİNDE GEÇTİ"

A
A
A
PROF.DR. ALPARSLAN: " ÖMSS SINAVI GÜVEN VE HUZUR İÇİNDE GEÇTİ"

ÖSYM Samsun İl Temsilcisi Prof. Dr. Faruk Alpaslan, Özürlü Memur Seçme Sınavı`nın (ÖMSS) Samsun`da güven ve huzur içinde geçtiğini söyledi.
Sağlık Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı`nın işbirliği ile ÖSYM tarafından ilk defa yapılan ÖMSS`nin Samsun`da güven ve güven ve huzur ortamı içinde tüm sınav koordinasyon üyelerinin katkı ver titiz çalışmaları ile gerçekleştirildiğini belirten ÖSYM Samsun İl Temsilcisi Prof. Dr. Faruk Alpaslan, "OMÜ Kampüsü ve şehir merkezinde gerçekleştirilen sınavda tüm adayların salonlara alınması sorunsuz olarak tamamlanmıştır. Sınav, Samsun`da 13 sınav merkezi ile Samsun Kapalı Ceza ve Tutukevi`nde
bulunan özürlü hükümlülerde girmiştir. Zihinsel engelli, görme engelli, bedensel engelli olmak üzere 900 aday memur olabilmek için sınavda soruları cevaplamışlardır. Sınav süresince tüm sınav merkezlerinde İl Sağlık Müdürlüğü ambulansları hizmet yapmıştır. Resmi görevli refakatçiler da adayların sınav salonlarına yerleşmesinde görev yapmışlardır. İl Emniyet Müdürlüğü de sınavların huzur ve sükunet içerisinde yapılması için tüm sınav merkezlerinde ve güzergahlarda görev yapmıştır" dedi.
Prof. Dr. Alparslan başkanlığında Özürlü Memur Seçme Sınavı`ndaki komisyonda Samsun Sağlık İl Müdürü Mustafa Kasapoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cora ve Emniyet Müdür Yardımcısı Erol İpek`in görev aldığı belirtildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir