YEREL HABERLER - 29 Nisan 2012 Pazar 16:26

AK PARTİ DANIŞMA TOPLANISI YAPILDI

A
A
A
AK PARTİ DANIŞMA TOPLANISI YAPILDI

AK Parti danışma toplantısı gerçekleştirildi.
AK Parti Danışma Toplantısı Öğretmenevi`nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve Özcan Ulupınar, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve partililer katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından açılış konuşması yapan İl Başkanı Hamdi Uçar, "Tüm teşkilat olarak tüm kademelerimizi bir araya toplayarak, ``˜paylaşma ve dayanışma` adı altında bir yemek tertipledik. Toplantıya katılan ve yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buraya gelmeden önce belediye başkanlarımızla toplanarak, bir görüşme gerçekleştirdik. Belediyelerimizin bir takım talepleri oldu. Bunları değerlendirmeye aldık. Bir İl Kongresi düzenledik, kongremiz, malum Çaycuma`daki olaydan dolayı biraz buruk geçti. Sade bir kongre yaptık ve yeni bir yönetim oluşturduk. Halkımızın bizden bir takım beklentileri var, bu beklentileri karşılayacak yeni bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyorum. Siyasi ayrım gözetmeksizin yerel yönetimlerimizin o bölgeye hizmetleri başarılı bir şekilde getirsin. Ama özellikle Zonguldak ilimizde bu hizmetleri alamadığımızı görüyoruz. Şehrimizde iktidar partisinin belediye başkanına ihtiyacı olduğu çıktı. Biz de bunu kazandırabilmek için yeni yönetimlerimizle gece gündüz demeden çalışacağız`` dedi.
Milletvekili Özcan Ulupınar ise ``Halkımızın çok beklentisi var. Bizim bir sloganımız var biliyorsunuz: `Durmak yok, yola devam` Ben de özellikle yeni yönetime şunu söylemek istiyorum. Küsmek yok, yılmak yok. Belki beklediğiniz gibi zaman içerisinde bazı olaylar yaşanmayacak. Beraber mücadele edeceğiz, çok değerli eserler meydana getireceğiz. Sizler de bunu öğreneceksiniz ve gurur duyacaksınız. Milletvekillerimiz, başkanlarımız ve sizlerle el ele verip Zonguldak`ımıza çok hayırlı eserler kazandıracağız. Kuruluşundan bugüne her kademede görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz`` şeklinde konuştu.
Konuşmasına Çaycuma`da yaşanan köprü faciasında hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek başlayan Köksal Toptan ise şöyle dedi:
``Çaycuma`da yaşanan o feci kazada hayatını kaybeden 15 vatandaşımıza Allah`tan rahmet diliyorum. Bu vesileyle Zonguldak`ın bütün altyapısının yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor. Bu konuda bakanlarımız, il başkanlarımız ve ilçe başkanlarımızla yaptığımız görüşmelere göre bu yaz boyunca önemli çalışmaları gerçekleştirmiş olacağız. Türkiye zor bir eşikten geçiyor. Bu zor eşikten geçerken bir kazaya uğramaması için istikrarını, güvenini, iç huzurunu mutlaka koruması gerekiyor. Partimizin her kademesinde görev alan arkadaşlarımıza bundan sonra ki dönemde çok önemli görevler düşüyor. Zonguldak`ta yapılan son üç seçime baktığımızda çıta hep yükseklere çıkmıştır. En son 185 bin oy tüm zamanların en büyük oyu olmuştur. Sizin dayanacağınız ve güveneceğiniz bu 185 bin oydur. Ama zorluğunuz bu oyun daha da yukarılarına çıkma zorunluluğunuzdur. Eğer çıkaramazsak, bu bizim başarısızlığımız olur. Seçim haftaya olacakmış gibi hazırlıklara başlamak gerekiyor. Siyaset bittiği gün, ertesi gün yeniden başlar. Böyle güçlü bir kadroyla biz başarılı olamazsak, hedeflerimize ulaşamazsak, o zaman dönüp kendimizde kusur bulmalıyız. Çünkü, un var, şeker var, helvayı yapmak kaldı. Onu yapacak bir kadroyla karşı karşıyadır. Yerel yönetimlerle ilgili yapacak şok şey var. Mutlaka ve mutlaka önümüzdeki seçimlerde Zonguldak merkez ve Ereğli seçimlerini kazanmamız gerekiyor. Bunu yapmamamız için bir mazeretimiz olamaz. Zor bir eşik dedim, Türkiye yakın tarihiyle hesaplaşıyor. Hep darbelerle yaşadık. 29 Mayıs 1960 darbesini yaşadım, aile olarak acısını çok çektik. Türkiye ne zaman bir uçağın pistin sonuna kadar hızla gelip havalandığı an hep başına bir şeyler gelmiştir. Bunlar bir tesadüf değildir. İnşallah bundan sonra hiç gelmeyecek. Türkiye yakın tarihiyle bu hesaplaşmayı yaparken kesinlikle aklından öç alma, intikam alma gibi bir duygu geçmemiştir. Bu bize milletçe yakışmaz. Ama Türkiye`nin de normalleşmesi lazım.``
Bunlar Da İlginizi Çekebilir