YEREL HABERLER - 30 Nisan 2012 Pazartesi 11:23

VAN`IN İKİNCİ KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPIMINA BAŞLANDI

A
A
A
VAN`IN İKİNCİ KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPIMINA BAŞLANDI

Van`da araç ile yaya trafiğine büyük bir rahatlama ve konfor sağlayacak olan Kedili Köprülü Kavşağı`nın yapımına başlandı.
Bu yıl yapılması planlanan İpekyolu Caddesi Kedili Köprülü Kavşağı`na ilk kazma vuruldu. Sabah saatlerinde itibaren işi yapan yüklenici firma elemanları, caddeyi sağlı ve sollu olarak tek şeride indirerek refüjde bulunan aydınlatma direklerini kaldırmaya başladılar. Günler öncesinde kavşakta bulunan Van Kedisi`nin heykelinin konulacağı kaideyi dahi hazırlayan firma yetkilileri, Emniyet Köprülü Kavşağı`nın ardından Kedili Köprülü Kavşağı`nın da tamamlanmasıyla şehir içi ulaşımında büyük bir rahatlama sağlanacağını kaydettiler.
Van`da son yıllarda yaşanan nüfus ve trafik artışına karşılık Karayolları Van 11. Bölge Müdürlüğü, ulaşımın kolay ve güvenli bir şekilde sağlanması amacıyla önemli yatırımlar yapmaktadır. Emniyet Köprülü Kavşağı ile Van ulaşımında büyük bir kolaylık sağlayan ve aynı zamanda modern bir kent görüntüsü sağlayan Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü yetkilileri, 2011 yılında ihalesini yaptıkları ve Kedili Kavşak Projesi`nin bu yıl tamamlamayı planladıkları kaydedildi. Köprülü kavşağın tamamlanmasıyla şehir içi ulaşımında büyük bir rahatlama bekleniyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir