YEREL HABERLER - 27 Şubat 2012 Pazartesi 10:16

AK PARTİ`Lİ VEKİLLERİN SİLVAN ÇIKARMASI

A
A
A
AK PARTİ`Lİ VEKİLLERİN SİLVAN ÇIKARMASI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekilleri, Silvan ilçesine bağlı Bayrambaşı beldesine çıkarma yaptı. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, "Sorunları yerinde görmek için milletvekiliniz olarak saha iniyoruz" dedi.
Silvan ilçesine bağlı Bayrambaşı beldesinde yapılan toplantıya AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Cuma İçten, Mine Lük Beyaz, Süleyman Hamzaoğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Avdan, Silvan İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan, Bayrambaşı Belde Belediye Başkanı Mehmet Han Sansarkan, AK Parti belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, "Hafta sonları sizlerle geçirmek için milletvekili arkadaşlarımızla
sizleri ziyaret etmek ve sorunlarınızı yerinde görmek için sık sık sizlerle birlikte olacağız. Tüm belediye başkanlarımızla il ve ilçe yöneticilerimizle belediyelerimizin sorunlarını yerinde görmek, halkımızın sorunlarıyla yakında ilgilenmek için buradayız. Birçok vatandaşımızın sıkıntısı olduğu gibi belediyemizin de sorunları var. Bunlara çözüm üretmek için sahaya iniyoruz yerinde görmek, yerinde tespit için yeni bir süreç başlattık" dedi.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lük Beyaz ise, "Belediyelerimizle iyi diyaloglar içinde olup, iyi çalışmamamız gerekiyor. İyi bakıp, iyi desteklememiz gerekiyor. Buraya sizlerin sorunlarını dinlemeye geldik, sizlere çözüm üretmek için tüm teşkilatımızla buradayız" dedi.
"Halkın içinden geldik, halkımızla el ele vererek sorunları aşacağız" diyen, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, "Bizim ustalık dönemimizde bir belde belediyemizde sorunları geniş kapsamlı ele alıyoruz. Bu bizim vatandaşımızı ve belediyelerimizi önemsediğimizin göstergesidir. Belediyelerimizin sayısını artırmak için çok iyi çalışmamız gerekiyor. Diyarbakır ve çevresindeki belediyeleri almak için mücadele ederek, halkın içinden seçildik, halkın içindeki sorunlara çözüm olacağız. Halkımızla el ele
vererek tüm sorunların üstesinde geleceğiz. Bu toplantıyı önemsiyoruz. Bu toplantı bizim için anlam ifade etmiştir. Bu belediyeyi de ayakta tutmak için destekleyeceğiz" dedi.
AK Parti Bayrambaşı Belediye Başkanı Mehmet Han Sansarkan da sorunların ve taleplerin olduğu bir dosyayı AK Parti il başkanı ile milletvekillerine sundu. Sansarkan, "Beldemde sorunlar var, belde yatırım ve hizmet bekliyor. Yerel anlamda hizmete susamış bir halk var burada. Bu hizmeti AK Parti hükümeti döneminde sunmaya söz verdik" dedi.
Milletvekillerinin gelişi sırasında belediye binası önünde kurban kesildi. Bir lokanta tarafından hazırlanan yemek milletvekili, il, ilçe başkanları, belediye başkanlarına ve yaklaşık 500 kişiye verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı Şişli’de Hıdırellez Şenliği kapsamında birbirinden renkli etkinlikler ve konserler düzenlendi. Şişli Belediyesi tarafından Hıdırellez Şenliği düzenlendi. Etkinliğe, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik alanı, renkli ışıklarla aydınlatıldı ve süslendi. Konser, yarışma, karaoke, dans gösterileri, kına yakma, taç yapım ve çiçek yapım atölyesi, yüz boyama, saksıda toprağa gül fidesi dikimi ve kontrollü ateş yakma alanı yapıldı. “Şişli için çalışacağım” Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Hepinizin Hıdırellez’i, baharı, bahara merhabası kutlu olsun. Hıdırellez bize birliğimizi beraberliğimizi, hoşgörüyü, kardeşliği ve barışı hatırlatır. Hepimizin bahara yakışır bir şekilde kardeşçe, hoşgörü ile birlikte nice güzel günler yaşarız. Ben Şişli’de her günü bahar gibi yaşayacağımız bir Şişli için çalışacağım. Bunun için söz verdim. Hepinizin dilekleri kabul olsun” ifadelerini kullandı. Hıdırellezde huzur ve mutluluk dileyen Lerna Aker isimli vatandaş, "Toplum olarak hepimize mutluluk ve huzur diliyorum. Mutlu olmadıkça huzurlu olamıyoruz. Hepimize huzur diliyorum. Geleceğe güzel baka bilelim ki hayatlarımız aydınlansın” diye konuştu. Hıdırellez etkinliklerine katılan Ayşen Korhan isimli vatandaş, “Hıdırellez güzel bir vesile. İnanç olarak inanmanın ötesinde herkesin güzel şeyler dilediği, güzel bir gün. Baharın gelişi herkese kutlu olsun” dedi.