YEREL HABERLER - 27 Şubat 2012 Pazartesi 18:51

DİYALİZ, ORGAN NAKLİ VE KRONİK HASTALAR DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

A
A
A
DİYALİZ, ORGAN NAKLİ VE KRONİK HASTALAR DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Zonguldak Diyaliz, Organ Nakli ve Kronik Hastalar Dayanışma Derneği, İl Sağlık Müdürü Bilal Cin’e “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.
Zonguldak Diyaliz, Organ Nakli ve Kronik Hastalar Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gülşen Yönet, İkinci Başkan Ayhan Kefeli ve Genel Sekreter Niyazi Karaman, İl Sağlık Müdürü Bilal Cin’i makamında ziyaret etti.
Müdür Bilal Cin’e yeni görevinde başarı dileyen dernek yönetimi, faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Derneğin ikinci başkanı Ayhan Kefeli, “Organ bağışı ile ilgili seminer düzenlemek istiyoruz. Organ bağışının öneminin anlatılacağı seminerde doktor görevlendirilmesini istemiştik. Tüm Zonguldak halkını bu konudaki seminere davet ediyoruz. 13 Mart 2012 günü seminer ile ilgili davet ziyaretleri yapacağız, 16 Mart 2012 günü de semineri düzenleyeceğiz. Faaliyetlerde yardımlarınızı bekliyoruz” diye konuştu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İl Sağlık Müdürü Bilal Cin ise “Bu konularda destek vermeyi isteriz. Organ bağışı çok önemlidir. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir