YEREL HABERLER - 29 Şubat 2012 Çarşamba 10:05

ÖĞRENCİLERDEN KERMES

A
A
A
ÖĞRENCİLERDEN KERMES

Oltu Anadolu Öğretmen Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına bir kermes düzenledi.
Toplum hizmetleri kapsamında okuldaki fakir öğrencilere yardım amaçlı olarak düzenlenen kermese sınıflardan da destek geldi.
Evlerin getirdikleri ev yapımı “anne eli değmiş” yiyeceklerin satışa sunulduğu kermes öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.
Daha önce birçok benzer etkinlikleri gerçekleştiren okul öğrencileri, kermeste birbirinden güzel yiyecekleri arkadaşlarının beğenisine sundular.
Özellikle pansiyonda kalan öğrencilere ev yapımı yiyecekler tam bir ziyafet yaşattı. Sarmadan böreğe, kurabiyeden tatlıya kadar çeşitli ürünlerin uygun fiyata satılması nedeniyle yiyecekler kısa sürede tükendi.
Oltu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Salih Kaygusuz, “Bir aile ortamı gibi kardeşlik duyguları içinde süren etkinliklerden elde edilen gelirle hem okulumuzdaki hem de okulumuzdan mezun olmuş maddi yetersizliği olan öğrencilere yardım yapılması amaçlanmıştır. Öğrencilerimizin yaptıklarının miktarından ziyade yapılan işin mahiyeti, anlamı ve eğitici tarafı çok daha önemlidir. Bu hiçbir fiyatla ölçülemez. Bu yüzden çok değerli bir emek sarf eden öğrencilerimize ve destek olanlara teşekkür ediyorum.” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir