YEREL HABERLER - 01 Mart 2012 Perşembe 13:35

BAŞKAN KARABALIK HASTA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

A
A
A
BAŞKAN KARABALIK HASTA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ilçedeki hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret ederek moral vermeye devam ediyor.
Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık Köseköy İstasyon mahallesinde yaşlı ve hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Karabalık ve beraberindekiler ilk olarak İstasyon Mahallesi sakinlerinden Arif Yalçıner’i evinde ziyaret etti. Alzaymer hastalığı nedeniyle evinde istirahat eden 60 yaşındaki emekli Yalçıner’in hal ve hatırını soran Başkan Karabalık, daha sonra organ büyümesi nedeniyle KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde operasyon geçiren Pirelli çalışanı Nurettin Yalçıner’i ziyaret etti. Baba oğul Yalçıner’in durumuyla yakında ilgilenen Başkan Karabalık, belediyenin yaşlı ve hasta bakım hizmetinden faydalanmak istemeleri durumunda yardımcı olabileceğini ifade etti.
Başkan Karabalık ve beraberindekiler Seka Devlet Hastanesi’nde geçirdiği varis ameliyatı sonrası evinde istirahat eden Malik Pehlivan’ı ziyaret ettiler. Başkan Karabalık, İstasyon mahallesinde kuaförlük yapan Malik Pehlivan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Pehlivan’ın evinde çay içen Başkan Karabalık, hal hatır sorup aile fertleri ile sohbet etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir