YEREL HABERLER - 07 Mart 2012 Çarşamba 14:18

KEÇİÖREN`DE KAPALI SPOR SAHALARI TAMAMLANIYOR

A
A
A
KEÇİÖREN`DE KAPALI SPOR SAHALARI TAMAMLANIYOR

Keçiören Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilköğretim ve lise bahçelerine 6 adet mebranlı kapalı spor sahası yapıyor.
Hem okullardaki öğrencilere hem de bölgede yaşayan gençlere hizmet verecek spor sahaları, Etlik ve Bağlum Liseleri ile Kamil Ocak ve Çizmeci İlköğretim Okulu bahçelerine inşa ediliyor. Bununla birlikte Kanuni Mahallesi Ali Özdemir Spor Kompleksi’ne ve Ayvalı Muhtarlığı yanına da iki spor sahası yapılıyor. 19x36 metre ebadında iskeleti çelik konstrüksiyon, üst kaplaması PVC mebran, alt döşeme kaplaması ise akrilik ve 55 milimetre sentetik çim halıdan oluşan sahalarda bay-bayan soyunma odaları ile duş ve
lavabolar da yer alıyor. İçerisinde basketbol, voleybol ve hentbol oynanabilecek sahalarda, minder sporları yapma imkanı da olacak. Kaba inşaatları biten kapalı spor sahalarının ince işçiliklerinin de tamamlanmasıyla mayıs ayında hizmete girmesi planlanıyor.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu ve benzeri hizmetlerin gençlerin sağlıklı ve sosyal bireyler olarak yetişmelerine hizmet ettiğini belirterek, "Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak zamanlarını daha iyi değerlendirme imkanı bulduğu bu alanları yaygınlaştırmaya devam edeceğiz" dedi.
Başkan Ak, sportif başarıları getirecek nesillerin de yönlendirilmesine hizmet eden spor sahalarının okul bahçelerinde bulunmasının önemine ayrıca dikkat çekti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir