YEREL HABERLER - 08 Mart 2012 Perşembe 10:01

MESLEK KOMİTE BAŞKANLARI GTO’DA TOPLANDI

A
A
A
MESLEK KOMİTE BAŞKANLARI GTO’DA TOPLANDI

Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aktarmak ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Meslek Komite Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.
GTO Yönetim Kurulu Başkanı 27 Meslek Komitesinin Başkan ve Başkan Yardımcıları ile toplantı gerçekleştirdi. Meslek Komitelerinin odaların işleyişindeki önemini vurgulayan Çiler; “Odaların çalışması meslek komitelerin çalışması ile doğru orantılı. Odaları bir makine olarak düşündüğümüzde meslek komiteleri ise bu makineyi harekete geçen dişli görevini görmektedir” dedi.
GTO’da yapılan toplantıda ayrıca, üyelerine daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için Oda bünyesinde hizmete açılan Kredi Garanti Fonu Gebze Şubesi ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Gebze İrtibat Bürosu ile ilgili bilgiler de verildi.
Türkiye’nin önde gelen odaları arasında yer aldıklarını belirten Nail Çiler, indirimli akaryakıt ve elektrik uygulamaları ile üyelerine büyük avantajlar sağladıklarını söyledi. Çiler, “İndirimli akaryakıt uygulamasından tüm üyelerimizin faydalanmasını hedeflemekteyiz. Anlaşılan firma ile protokolü imzaladık. Sistemin işleyişi ile ilgili önümüzdeki günlerde açıklama Odamız tarafından yapılacak” dedi.
Teknolojik gelişmeleri Oda olarak yakından takip ettiklerini ve bu kapsamda üyelerinin daha hızlı hizmet alabilmeleri için elektronik arşiv çalışmalarını 2011 yılında başlattıklarını ifade eden Çiler; “Yaklaşık 1 milyon 650 bin yaprak belgenin taranarak dijital ortama aktarılmaya devam ediliyor. istem kurulumu esnasında tüm dosyalara barkodlama işlemi de yapılıyor” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir