YEREL HABERLER - 09 Mart 2012 Cuma 11:01

A.Ü STADYUM KOMİSYONU İLK TOPLANTISINI YAPTI

A
A
A
A.Ü STADYUM KOMİSYONU İLK TOPLANTISINI YAPTI

Akdeniz Üniversitesi kampusu içinde yapımı Mayıs ayında tamamlanacak olan Olimpik Stadyum’un MedicalPark Antalyaspor’un 2012-2013 sezonundan itibaren maçların oynayabilmesi için yaptığı talep üzerine düzenlenen toplantı, A.Ü.Genel Sekreter Vekili Bahadır Kerimoğlu başkanlığında yapıldı.
Toplantıya, Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Bahadır Kerimoğlu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Tarkan Tüzmen, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz Oral Aydın, MedicalPark Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Reşat Oktay, MedicalPark Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Nafiz Tekgül, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Konyaaltı Belediye İmar Müdürü Emine Akyel, A.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Aydın Özdemir, A.Ü. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Mustafa Ünlü, A.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanı H. Serhan Yaylacı, A.Ü. Raportör Süleyman Duman, Antalyaspor eski kulüp başkanı Abdullah Dündar Uluğkay, A.Ü Özel Kalem Müdürü Teoman Kulaksız, A.Ü. Emniyet Amiri Mustafa Özer katıldı.
Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Bahadır Kerimoğlu’nun başkanlığını yaptığı toplantıda, stadyumun MedicalPark Antalyaspor’un kullanımına verilebilmesi için gereken hukuki, teknik ve bürokratik konular görüşüldü. Hakemler, ev sahibi ve misafir takım seyircilerinin güvenli bir şekilde stadyuma giriş ve çıkışlarının sağlanabilmesi için alınacak önlemler, teknik eksiklikleri ve UEFA kriterlerine uygun hale getirilebilmesi amacıyla katılımcıların çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıda, MedicalPark Antalyaspor’un maçlarını oynayabilmesi için görev alanları ile ilgili çözüme yönelik çalışmalarının ardından yeniden toplantı yapılması kararlaştırıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası’nı Konyaaltı Belediyespor kazandı HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final’de bugün oynanan final maçında A.P. Yalıkavak’ı 30-21 yenen Konyaaltı Belediyesi şampiyon oldu. Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanan Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü Hatipoğlu hakem ikilisinin yönettiği maçta ilk yarıyı da Konyaaltı Belediyesi 13-11’lik skorla önde kapattı. Karşılaşmayı da 30-21’lik skorla kazanan Konyaaltı Belediyesi, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nı müzesine götürdü. Karşılaşma ve sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Konyaaltı Belediyesi’ne kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ve HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan verdi. Kupa ikincisi Yalıkavak’a ise kupa ve madalyalarını THF Asbaşkanları Ediz Erkovan ve Serpil Çapar takdim etti. Dörtlü Final’in en iyi oyuncusu seçilen Sevilay İmamoğlu Öcal’a da ödülünü HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan ile THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan verdi. Hakemler: Mehtap Şimşek, Pınar Ünlü Hatipoğlu A.P. Yalıkavak: Rombescu, Buket Seven 1, Yasemin Özgür 6, Perihan Topaloğlu Acar 4, Yeliz Özel 1, Zehra Oğuz, Sude Karademir, Barbosa 1, Fatma Akgün, Tuana Akman, Ece Sözmen 4, Chebbah, Kübra Sarıkaya, Ümmügülsüm Bedel 3, İlke Yıldız, Edanur Burhan 1 Konyaaltı Belediyespor: Sevilay İmamoğlu Öcal 2, Mben Bediang, Vieira, Gakidova 4, Ceylan Aydemir 5, Diğdem Hoşgör 9, Baranik 2, İkhneva 4, Edanur Çetin 2, Oleksandra, Gjorgjijevska 2