YEREL HABERLER - 14 Mart 2012 Çarşamba 16:07

14 MART TIP BAYRAMI

A
A
A
14 MART TIP BAYRAMI

Akçakoca AK Parti Teşkilatı ve yönetim Kurulu Üyeleri 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Akçakoca Devlet hastanesi Başhekimini ziyaret ederek Tıp Bayramını kutladılar.
Kutlamalara AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Ezer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Albayrak, Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
İlk Olarak Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Ayhan Türkmen makamında ziyaret edildi. İlçe Başkanı Mustafa Ezer, Akçakocalı vatandaşlarımızın özellikle devlet hastanesine sahip çıkmaları gerektiğini vurguladı.
Ezer, AK Parti iktidarı olarak özellikle sağlık alanında son 10 yıldır çok önemli gelişmelerin yaşandığını belirterek “Sağlık alanında özneli yol aldık. Ancak Akçakoca Devlet Hastanemize Akçakocalı vatandaşlarımızın hem doktorlarımıza hem personele ve hem de devlet hastanemize sahip çıkmaları gerekmektedir. Devlet hastanemizdeki bazı sorunlarımızı Milletvekilimiz Osman Çakır’ın yardımlarıyla çözüme kavuşturuyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın doktorlarımıza yönelik bazı olumsuz davranışlara karşı yönelik tavırlarda bulunmamaları gerekir. Doktorlarımızda insandır onlarında bazı ihtiyaçları vardır o yüzde daha sevecen ve sevgi dolu davranışlar sergilemeliyiz” diye konuştu.
Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Türkmen, son yıllarda sağlık alanında gelişme yaşandığını belirterek “Akçakoca Devlet Hastanemizi Hasta doktor ilişkilerinde özellikle sevgi dolu olmalıdır. Hekimlerde insandır onlarda hasta olabilirler bu nedenle özellikle hasta hekim arasında öncelik sevgi dolu olmalıdır. Hastanemiz bir ilçenin gurur kaynağı olmalıdır. Bu nedenle hep birlikte sevgi ve saygılı bir şekilde birliktelik sağlanarak hastanemizi bir gurur kaynağına çevirebiliriz. Hastanemizde 140 personel bulunmaktadır. Bunlardan 10 tanesi uzman doktor, 3 tanesi pratisyen doktor, ebe ve hemşire olarak 35 kişi görev yapmaktadır. Hastanemiz 40 yataklı olarak bulunmaktadır” dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti teşkilatı Akçakoca Sağlık Gurup Başkanı Dr. Kurtuluş Arat’ı ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir