YEREL HABERLER - 16 Mart 2012 Cuma 14:20

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİDİ ŞERİF

A
A
A
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİDİ ŞERİF

Antalya’nın Manavgat ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları, Çanakkale şehitleri ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy için Mevlid-i Şerif okuttu. Külliye Cami’nde Cuma namazı öncesi okutulan Mevlid-i Şerifin ardından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Ak Parti Gençlik Kolları tarafından Külliye Cami’nde okutulan Mevlid-i Şerif’te Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri; Ömer Şahin ve Mehmet Erol, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, İlçe Sağlık Grup Başkanı Aşur Eker, Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Kuru, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Kendir, ve Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Özdemir’in de aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş hazır bulundu.
Manavgat Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kaplan, “İçinde bulunduğumuz hafta Çanakkale Zaferi haftası. Çanakkale’de şehit olan 250 binden fazla Mehmetçiğimiz için ve onlara yakışır bir destan yazan İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy adına Mevlid-i Şerif okutma kararı aldık. O günlerin unutulması mümkün değildir ama tekrar hatırlanması adına manevi bir ortam hazırlamak istedik” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir