YEREL HABERLER - 16 Mart 2012 Cuma 15:23

KAYMAKAM GÖDEKMERDAN’DAN BODRUMLULARA MÜJDE

A
A
A
KAYMAKAM GÖDEKMERDAN’DAN BODRUMLULARA MÜJDE

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, esnaf gezilerin kapsamında Konacık Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını dinlemek üzere toplantı düzenledi.
Kahvaltılı toplantıya Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan’ın yanı sıra Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Esnaf Odası Başkanı Mustafa Danacı ve çok sayıda esnaf katıldı.
Esnafa “Sorununuz var mı ?” diyen Kaymakam Gödekmerdan, aldığı cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Esnaf, sorunları olmadığını belediyenin her probleme çok hızlı müdahale ettiğini söyledi. Kaymakam Gödekmerdan başkana ve ekibine teşekkür ederek kahvaltının ardından sanayiyi dolaştı. İşyerlerini düzenli ve tertipli gören kaymakam esnafa da teşekkür etti.
ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MÜJDESİ
Toplantıda bölgeye bir lise inşaatı için çalıştıklarını ifade eden Gödekmerdan, “Esnaf odamız endüstri meslek lisesi için kaynak ayıracak. Belediyemizde bu civardan bir yer verecek. En kısa sürede burada okulumuz tamamlanmış olacak” dedi.
Toplantının ardından Kaymakam Gödekmerdan ve beraberindekiler okul yapılması muhtemel alanları inceledi.
AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞAATI TAMAMLANDI
Konacık’ta Hayırsever tarafından inşaatı yapılan aile sağlığı merkezini inceleyen Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan Başkan Mehmet Tosun’dan bilgi aldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir