GENEL - 17 Mart 2012 Cumartesi 13:22

DURSUN ÇİÇEK ANNESİNİN CENAZESİNDE KONUŞTU

A
A
A
DURSUN ÇİÇEK ANNESİNİN CENAZESİNDE KONUŞTU

"İnternet Andıcı" ve "Balyoz Planı" davaları kapsamında tutuklu bulunan emekli Albay Dursun Çiçek, iki gün izin alarak katıldığı annesinin cenazesinde açıklama yaptı. Çiçek, "Annemin ak sütü kadar masumum, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Emekli Albay Dursun Çiçek, önceki gün vefat eden annesi Halime Çiçek’in (82) cenazesine katılmak üzere 2 gün izin alarak Tokat’a geldi. Hava yoluyla geldiği memleketi Tokat’tan jandarma nezaretinde Reşadiye ilçesine bağlı Umurca köyüne geçen Dursun Çiçek, araçtan iner inmez basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Çiçek, "İnsanları sağlığında helalleştiren bir düzen kuracağız inşallah. Hepiniz biliyorsunuz, hakkın rahmetine kavuşan annemin ak sütü kadar masumum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Esas bizlere tuzak kuranların, sahte delil üretenlerin peşindeyiz. Onları yüce adaletin önüne çıkardığımız zaman görevimizi yapacağız. İnşallah bu görevi de çocuklarımıza, gençlerimize bırakmayacağız" diye konuştu.
"Bu sıkıntılı günümüzde bizlerle beraber olanlara, bize destek verenlere teşekkür ediyorum" diyen Çiçek şöyle devam etti: "Meclis’ten, Komisyon’dan tasarı geçti. İki aydır bekliyoruz. Birilerine hizmet etse hemen geçirirler. Bu vatandan (Tokat) terörist de çıkmaz darbeci de çıkmaz."
Dursun Çiçek daha sonra Umurca Camii gasilhanesinde bulunan annesi Halime Çiçek’in cenazesini ziyaret etti. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, cenaze, Dursun Çiçek ve diğer yakınlarının omuzlarında köy mezarlığına götürüldü. Mezara inen Çiçek, annesini bizzat toprağa koydu.
Cenazeye, Reşadiye Belediye Başkanı Rafet Erdem ve Dursun Çiçek’in avukat kızı İrem Çiçek ve köylüler katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Nevşehir Derya Bedavacı Kapadokya’da sahne aldı Türk müziğinin sevilen isimlerinden Derya Bedavacı, Nevşehir’de bulunan Marriott Otel’de sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Nevşehir’in önemli konaklama ve organizasyon merkezlerinden biri haline gelen Marriott Otel’de düzenlenen konserde sahneye çıkan Derya Bedavacı, seslendirdiği birbirinden sevilen şarkılarla salonu dolduran müzikseverlere keyifli anlar yaşattı. Modern mimarisi, şık atmosferi ve büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabilen yapısıyla dikkat çeken otel, bu özel gecede yüzlerce davetliyi ağırladı. Konsere katılan vatandaşlar, sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Bedavacı; Deme, Kavuşmalıyız, Naz Değil, Seni Seven Kimdi, Adaletsiz Seçim, Yok Bir Sitemim, Hep Mi Leyla, Çık Artık Aklımdan, Namerd Olayım, Ben İnsan Değil Miyim, Ama Geçecek, Kısmet Değilmiş Mutluluk, Canımın İçi, Kaç Kadeh Kırıldı, Kal Benim İçin, Tövbe, Boyu Boyuma, Ankara’nın Bağları, Kesik Çayır ve Gel Bahtımın Kar Beyazı gibi sevilen eserleri seslendirdi. Sahne performansı ve enerjisiyle büyük beğeni toplayan sanatçı, zaman zaman hayranlarıyla sohbet ederek geceye samimi anlar kattı. Konser boyunca Marriott Otel’in profesyonel organizasyon düzeni, ses ve sahne altyapısı ile konforlu salon yapısı da davetlilerden tam not aldı. Yoğun ilgi gören konser sonunda Derya Bedavacı, Nevşehir’de ve Marriott Otel’de sahne almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek otel yönetimine, organizasyonda emeği geçenlere ve kendisini yalnız bırakmayan dinleyicilere teşekkür etti. Müzik dolu gece, alkışlar eşliğinde sona erdi.