YEREL HABERLER - 17 Mart 2012 Cumartesi 11:18

ÇAĞLAYAN TURHAN VEDA ETTİ

A
A
A
ÇAĞLAYAN TURHAN VEDA ETTİ

Gümüşhane Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürü iken tayin ile Samsun İli Protokol Şube Müdürlüğü görevine atanan Çağlayan Turhan için veda kokteyli düzenlendi.
Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan programa Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Vali Yardımcıları Armağan Önal, Cahit Karatepe, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay ve kamu kurum müdürleri katıldı.
Törende konuşan Vali Dr. Yusuf Mayda, memuriyet hayatında yer değiştirmelerin olduğunu belirterek, 35 yıllık zaman diliminde Gümüşhane’de hizmet vermenin önemine vurgu yaptı ve Turhan’a yeni görevinde başarılar diledi.
Belediye Başkanı Mustafa Canlı da konuşmasında uzun süre birlikte çalıştıkları Turhan’a yeni görevinde Gümüşhane’yi unutmaması tavsiyesinde bulunarak, “Orada iyi bir Gümüşhaneli olarak bizi hakkı ile temsil edecektir” dedi.
GTSO Başkanı İsmail Akçay ise Turhan’ın bugüne kadar Gümüşhane’ye verdiği çalışmalar için teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar dileyerek, Turhan’ın Samsun’da Gümüşhane ve Gümüşhaneli’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.
Özgeçmişinin okunmasının ardından kürsüye çıkan Turhan, konuşmasında duygu yüklü olduğunu belirterek 35 yıldır hizmet verdiği Gümüşhane’de elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini söyledi. Yakın zamanda eşini kaybettiğini ve Vali Mayda’dan izin istediğini kaydeden Turhan, teşekkür etti.
Tören, plaket ve hediye takdiminin ardından düzenlenen kokteyl ile son buldu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir