DÜNYA - 18 Mart 2012 Pazar 00:35

DERBİ MAÇIN ARDINDAN

A
A
A
DERBİ MAÇIN ARDINDAN

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, play-off uygulaması olmasaydı Galatasaray’ın şampiyon olduğunu vurgulayarak, play-off sisteminin Türk futboluna zarar verdiğini söyledi.
Fenerbahçe ile oynanan derbi maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, sahanın hakimi ve galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyleyerek, "Güzel bir oyun oldu. Burada iyi ağırlandık. Bu maçı artık geride bıraktık. Play-off olmasaydı şu anda Galatasaray şampiyondu. Galatasaray’ın dışında gelişen bazı olaylardan dolayı zarar gören taraf oluyoruz. Galatasaray Türk futbolun önünü açmıştır. Geçmiş federasyonun almamış olduğu kararlar bunu buraya
getirmiştir. Şu anda Galatasaray’ın bu şampiyonluğu federasyon açısından bazı şeyleri daha kolay hale getirmiştir. İki takımı da tebrik ediyorum. Fatih hocaya gelen bir cisim dışında seyircilerde iyiydi. Son dakikalarda sahadan galipte ayrılabilirdik. Fenerbahçe ile olan puan farkımızı koruyoruz. Ancak daha Fenerbahçe ile olan iki maçımız daha var" dedi.
Ali Dürüst maç öncesinde Fenerbahçe yönetimiyle yenen dostluk yemeğinin çok güzel geçtiğini belirtti.
Play-off uygulamasının Türk futboluna zarar verdiğini düşündüklerini dile getiren Dürüst, bu işin bu sene son olmasını ümit ettiklerini dile getirdi.
Kadıköy’e galibiyet için geldiklerinin altını çizen Dürüst, "Fenerbahçe güçlü bir ekip. Burada sonuçtan ziyade ortaya koyduğumuz futbol şampiyona yakışır şekildeydi. Özellikle ikinci yarıda galibiyeti hak eden takım Galatasaray idi. Buradan 1 puan aldık ama 3 puanda alabilirdik. Alınan 1 puanda ziyade ortaya konan futbol bizi memnun etti" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Erciyes Anadolu Holding iftarda basın mensuplarını ağırladı Erciyes Anadolu Holding yönetimi düzenledikleri iftar programıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Erciyes Anadolu Holding Binası’nda düzenlenen iftar programına Erciyes Anadolu Holding CEO’su Özcan Özyurt, Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öksüzömer, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı. İftarın ardından bir konuşma yapan Erciyes Anadolu Holding CEO’su Özcan Özyurt, "Erciyes Anadolu Holding olarak bir yandan üretmeye, istihdam sağlamaya ve ülkemiz için katma değer oluşturmaya kararlılıkla devam ederken, diğer yandan bu güçlü iletişimi ve karşılıklı güveni büyütmeyi en az bunun kadar önemsiyoruz. Bu akşamın aramızdaki diyaloğu daha da güçlendirmesini, işbirliğimizi derinleştirmesini ve önümüzdeki döneme güçlü bir zemin oluşturmasını temenni ediyorum. Katılımınız için her birinize içtenlikle teşekkür ediyor, tuttuğunuz oruçların ve ettiğiniz duaların kabul olmasını diliyorum" dedi. Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öksüzömer ise, "Bizler Erciyes Anadolu Holding olarak üretmenin, büyümenin ve birlikte başarmanın önemine inanıyoruz. Bu akşamki birlikteliğin aramızdaki diyaloğu daha da güçlendireceğine, karşılıklı güveni pekiştireceğine ve önümüzdeki dönemde daha sağlam bir iş birliğine dönüşeceğine inanıyorum. Sizlerle bir arada olmanın ne kadar değerli olduğunu, birbirimizi iyi ve doğru anlamanın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bildiğiniz üzere 2016 yılından bu yana Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu adına kayyum heyeti olarak yönetimde bulunuyoruz. Ülkenin çeşitli yerlerinden buraya geldik, yabancı bir ortama dahil olduk. Ancak bu süreci sizlerle birlikte, dokuz yıl boyunca karşılıklı anlayış içerisinde yürüttük. Zaman zaman eleştirileriniz oldu; biz o eleştirilerden ders aldık. Doğru adımlar atmaya gayret ettik. Güzel yaptığımız işleri sizler kamuoyuna duyurdunuz. Bu da bizlerin daha iyisini yapma azmini ve iştahını artırdı. Basın, böylesine büyük ve köklü bir holding için olmazsa olmaz, ayrılmaz bir parçadır. Bu birlikteliklerin, bu beraberliklerin; kahvaltıların, iftarların ve buluşmaların artarak devam etmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.