YEREL HABERLER - 19 Mart 2012 Pazartesi 12:27

GEDİZLİ MERT YİĞİT, TÜRKİYE TAEKWONDO ŞAMPİYONASI`NA HAZIRLANIYOR

A
A
A
GEDİZLİ MERT YİĞİT, TÜRKİYE TAEKWONDO ŞAMPİYONASI`NA HAZIRLANIYOR

Taekwondo Yıldızlar ve Gençler Kütahya ön elemelerinde 2 altın madalya kazanan Gediz Mert Yiğit Spor Kulübü Taekwondo Takımı Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.
Gediz Mert Yiğit Spor Kulübü Taekwondo Takımı Antrenörü Ülkü Gülaçtı, 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde Okullar arası Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası Kütahya ön elemelerine 2 sporcu ile katıldıklarını ve iki altın madalya kazandıklarını söyledi.
Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası ön elemelerinde üstün başarı gösteren 41 kilo sporcusu Cemile Ülkü Budak ile 45 kilo sporcusu Olcay Şentürk’ün birer altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandıklarını belirten Gediz Mert Yiğit Spor Kulübü Taekwondo Takımı Antrenörü Ülkü Gülaçtı, "Spor kulübümüzün bazı sıkıntıları bulunduğunu öğrenen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç bizi arayarak dertlerimizi dinlemiştir. Bakanımızın bu nazik ve duyarlı davranışı kulüp olarak bizleri çok mutlu etti. Kendisine kulübümüz ve çocuklarımız adına çok teşekkür ederim. Bu güzel motivasyonla hazırlık çalışmalarını yürüten çocuklarımızın Türkiye Şampiyonasında daha iyi bir başarı elde edeceklerini ümit ediyorum" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir