YEREL HABERLER - 20 Mart 2012 Salı 17:41

DİDİM CHP’DE İLK ADAY KADIN KOLLARI BAŞKANI BANKOĞLU OLDU

A
A
A
DİDİM CHP’DE İLK ADAY KADIN KOLLARI BAŞKANI BANKOĞLU OLDU

CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Bankoğlu, 31 Mart 2012 tarihinde yapılacak olan CHP Didim İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Bankoğlu CHP Didim İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Parti binasında düzenlenen basın toplantısında Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı ve, CHP İlçe Başkanı Şavgu Aydın, CHP Didim Eski İlçe Başkanı Mustafa Bekar, Belediye Meclis Üyeleri, Akbük Belde Başkanı Hakkı Şahin ile çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mümin Kamacı, “İlçe Kadın Kolları Başkanımız Zehra hanım 8 yıldır ciddi emekleri olan ve partimizin her kademesinde görev almış bir arkadaşımız. Geçenlerde mevcut İlçe Başkanımız adaylığını açıkladı. Biz burada büyük ve güzel bir aileyiz. Bu güzellikler içerisinde yarışın olması da güzel; Birlik ve beraberlik içerisinde partimize zarar vermeden bu yarış tamamlanacak. Ben seçimlerde taraf değilim; 2 aday var 1’i seçilecek. Birbirimizi kırmadan sürecin tamamlanacağına inanıyorum. Birlikte güzel bir demokrasi şöleni yapacağız” dedi.
CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı ve İlçe Başkan adayı Zehra Bankoğlu da, 2004 yılında Kadın Kolları Başkanı olarak göreve yapmaya başladığını belirterek, “Hiç bir özel günü, parti etkinliklerini atlamadan kadın kollarındaki arkadaşlarımla birlikte özveriyle çalıştık. Birinci parti olduğumuz 2007 Genel Seçimlerinde, Didim Belediyesini tekrar kazandığımız 2009 Yerel Seçimlerinde, 2010 referandum ve 2011 Genel Seçimlerinde kadın kolları başkanı olarak yer aldım. Bu seçim süreçlerinde kapı kapı dolaşarak İlçemizdeki her haneye ulaştık, parti politikalarımızı ve projelerimizi halkımıza anlattık. 8 yıldır yapmış olduğum çalışmalarda şahsi bir beklenti içerisinde olmadan, yalnızca partimin kazanması ve yücelmesi için yoğun çabalar harcadım. Bütün bu seçimlerden başarılı çıkmış olmanın gururunu hep birlikte yaşadık. Bu yolda bizimle beraber çalışan ve 2004’ten beri girdiğimiz tüm seçimleri kazanmamıza katkı sağlayan, her zaman yanımda olan beni hiç yalnız bırakmayan kadın kollarındaki arkadaşlarıma, İlçe yöneticilerime ve tüm partililerime teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
“TEK AMACIM CHP’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPMAK”
Bankoğlu, parti olarak seçim sürecine girdiklerini ve yoğun talepler sonucunda İlçe Başkanlığına aday olduğunu belirterek, “Bugün, ülkemizin her yerinde olduğu gibi İlçemizde de partimiz kongre sürecine girmiştir. Kongre sürecinin partimiz ve Didim açısından hayırlı olacağına inancım tamdır. Bu süreç içerisinde, partili arkadaşlarımdan gelen taleplere duyarsız kalamadım, Ülkemizin içinden geçtiği zor süreci de göz önünde bulundurarak sorumluluk alma ihtiyacını hissettim. Tek amacım, Belediyelerimizdeki bayraklarımızı indirmemek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da genel ve yerel seçimlerde partimizi birinci parti yapmak, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarına katkı sağlamaktır. Partimizde sorumluluk noktasında olursam; Hiç bir partili arkadaşımızı dışlamadan, Hiç bir şahsi menfaat gözetmeden, Oluşturacağımız güçlü kadro ile Halkımıza güven Belediyelerimize güç vereceğiz, Güçlü yönetimle iktidarın faşizan baskısına kalkan olacağız. İşimizin kolay olmadığını biliyorum. 8 yıldır gösterdiğim çabaların daha üstünde bir enerji ve azimle sizlerle ve partime hizmet etmek istiyorum. Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan mutluyum, gururluyum. Bugüne kadar göstermiş olduğum emekler nedeniyle İlçe başkanı adayı olmam yolunda yoğun talepleriniz ve destekleriniz için teşekkürlerimi borç bilirim. Cumhuriyet Halk Partisine bundan sonra da hizmet etmek en büyük idealim ve onurum olacaktır. Bu amaçla 31 Mart 2012 tarihinde yapılacak kongrede Didim İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir