YEREL HABERLER - 20 Mart 2012 Salı 17:54

MADEN OCAĞINDA GAZDAN ZEHİRLENEN İŞÇİLER DEFNEDİLDİ

A
A
A
MADEN OCAĞINDA GAZDAN ZEHİRLENEN İŞÇİLER DEFNEDİLDİ

Amasya’nın Suluova ilçesinde maden ocağında çalışırken gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden 2 madenci son yolculuğuna uğurlandı.
Evli ve bir çocuk babası Mehmet Arslan’ın (27) cenazesi Yeni Mahalle Topçam Sokakta’ki evinden helallik alındıktan sonra Suluova Hacı Mustafa Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Bayırlı köyünde toprağa defnedildi. Arslan’ın 5 yıllık eşi Semra’yı yakınları teselli ederken, 3 yaşındaki çocuğu Hüseyin ise gözyaşlarını tutamadı.
Hayatını kaybeden diğer işçi Ömer Baykuş’ta (24) Cevizdibi köyünde toprağa defnedildi. Cenaze törenlerine Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları ile Belediye Başkanı Mahmut Boz da katıldı.
Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Kaya, zehirlenen işçilerden Erhan Bilgili’nin tedavisinin sürdüğünü ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.
Olay, Kolay köyü yakınlarındaki özel bir madencilik firmasına ait ocakta meydana gelmişti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Galatasaray Futbol Direktörü Yardımcısı Ayhan Akman görevinden ayrıldı Galatasaray’da Futbol Direktörü Yardımcısı olarak görev yapan Ayhan Akman, görevinden ayrıldığını duyurdu. Galatasaray Futbol Direktörü Yardımcısı Ayhan Akman, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaparak, görevinden ayrıldığını açıkladı. Sarı-kırmızılı formayla yaşadığı başarılara değinen Akman, şu ifadeleri kullandı: "Değerli Galatasaraylılar. Herkese sağlıklı, mutlu seneler diliyorum. 11 yıl boyunca Galatasaray formasını gururla taşıdım. Şanlı Galatasaray’ı en güzel şekilde temsil etmek için mücadele ettim. Şampiyonluklar yaşadım, kupalar kazandım, kaptanlık yaptım. Muhteşem sevinçler tattım, harika anılar biriktirdim. Tarifi imkansız duygularla Kadıköy’de kaldırdığımız efsanevi 2011-2012 şampiyonluk kupasıyla birlikte, Galatasaray forması üzerimde iken kaptan olarak futbolu bıraktım. Ancak bu bir son olmadı benim için, bu camianın bir ferdi olarak Galatasaray’a hizmet etmeye devam ettim. Antrenörlük ve profesyonel idarecilik görevlerinde bulundum, kulübümüz için daima en iyisini yapmaya çalıştım. Üyesi olma şansına eriştiğim Galatasaray’ımızda 4’ü futbolcu olarak toplam 7 şampiyonluk kazandık, hep birlikte. Yeni bir şampiyonluğun daha yolda olduğuna, 2025-2026 sezonu sonunda da zirvede olacağımıza yürekten inanıyorum. Bugün itibarıyla 3,5 yıldır yürütmekte olduğum futbol direktörü yardımcısı görevinden ayrılıyorum. Kulübümüze ligde ve Avrupa’daki hedeflerimiz yolunda sonsuz başarılar diliyorum. Bu akşam kaybettiğimiz Gökmen Abimize de Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza sabırlar diliyorum."