YEREL HABERLER - 22 Mart 2012 Perşembe 16:44

(ÖZEL HABER) İLKOKUL ÖОRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

A
A
A
(ÖZEL HABER) İLKOKUL ÖОRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Sivas Ziya Gökalp İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencileri, engelliler yararına başlatılan `Mavi Kapak Kampanyası` kapsamında 100 bin adet mavi kapak topladı.
Sivas Ziya Gökalp İlköğretim Okulu 5-B sınıfı öğrencileri, engellilerin yararına başlatılan kampanya kapsamında 100 bin tane mavi kapak toplayarak arkadaşlarına örnek oldu. Öğrenciler, aileleri ile birlikte engelli vatandaşlara yardım etmek için başlatılan `Mavi Kapak Kampanyası` kapsamında okul çıkışlarında arkadaşları ile birlikte çalışarak 2 ay içerisinde 100 bin adet mavi kapak topladı.
Sınıf öğrencilerinden İkra Gökçe Çelik, engelli vatandaşlara destek olmak için mavi kapak toplamaya başladıklarını söyleyerek, "Bizim amacımız engelli vatandaşlara destek olmaktır. Öğretmenimiz bu kampanyaya destek olalım dedi. Bizde çaba sarf ettik. Elimizden geleni yaptık. Bir mavi kapağın ne kadar değerli olduğunu anladık. Öğretmenlerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.
Sınıf Öğretmeni Selma Bayıryüz ise, amaçlarının engellerini aşmak olduğunu söyleyerek, sınıf adına böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi. Çalışma kapsamında öğrencilerin ailelerinin de yardım ettiğini dile getiren Bayıryüz, "Amacımızı engelleri aşmaktır. Sınıfımız ve okulumuz adına bu kampanyayı başlattık. Gerekli destekleri aldık. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve okul müdürümüzün destekleri ile kapakları topladık. En kısa zamanda yerine ulaştırıp herhangi bir engelliye tekerlekli bir sandalye temin
edebilirsek çok mutlu olacağız. Şuana kadar yaklaşık 100 bin tane mavi kapak topladık." ifadelerini kullandı.
Selma Bayıryüz ayrıca, topladıkları kapakları değerlendirmek için yetkililerden yardım beklediklerini sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir