DÜNYA - 23 Mart 2012 Cuma 17:48

TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 1. LİGİ

A
A
A
TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 1. LİGİ

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü (SBK), Play-off müsabakaları nedeniyle deplasmanda karşılaşacakları Kayseri KASKİ maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Play-Off müsabakaları nedeniyle Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Kayseri KASKİ maçı hazırlıklarına Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu`nda devam eden Kuzeyin Yıldızlarında eksik ya da sakat oyuncu bulunmazken, Baş Antrenör Kaan Artun, Kayseri KASKİ maçında turu geçmek istediklerini belirtti.
Ligi değerlendiren SBK Baş Antrenörü Kaan Artun, "Takımımız 22 maçta 10 galibiyet ile ligi 6. sırada bitirdi. Ligde konulan bütün hedeflerimize ulaştık. Bundan dolayı çok mutluyum ve oyuncularımı kutluyorum" dedi.
Play-off maçlarında Kayseri KASKİ maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını ifade eden Artun, "Takımımızın oyuncularından Jayne Appel, Fenerbahçe maçı öncesi takımımızdan ayrıldığından beri 5 numarasız oynamaya çalışıyoruz. Buda müdafaa ve hücum organizasyonlarımızı etkiliyor. Her ne kadar diğer oyuncularımız bu açığı kapatmaya çalışsa da 5 numara açığı kapatmak çok zordur. Kayseri KASKİ maçında turu geçmek istiyoruz. Turu geçmek için en önemlisi ilk maçlardır. İlk maçtan galibiyet
çıkartabilirsek tur için daha çok ümitlenebiliriz. Aksi takdirde işimiz zor olacak. Onun için ilk maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir