YEREL HABERLER - 23 Mart 2012 Cuma 10:50

TÜRKİYE KONUŞUYOR VATANDAŞ TOPLANTILARI

A
A
A
TÜRKİYE KONUŞUYOR VATANDAŞ TOPLANTILARI

``Türkiye Konuşuyor Vatandaş Toplantıları``nın sekizincisi, 25 Mart 2012 Pazar günü Samsun`da düzenlenecek.
``Anayasa Platformu`` girişim grubu adı altında bir araya gelen 13 meslek kuruluşu, sendika konfederasyonu ve sivil toplum örgütü tarafından TEPAV sekreteryasında düzenlenen ``Türkiye Konuşuyor Vatandaş Toplantıları``nın sekizincisi, 25 Mart 2012 Pazar günü Samsun`da yapılacak.
``Anayasa Ulusal Gençlik Toplantısı`` Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu`nun katılımıyla 25 Mart 2012 Pazar günü saat 10.00`da Samsun Atatürk Spor Salonu`nda gerçekleştirilecek.
Öte yandan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek`in katılımıyla saat 14.00`te Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Davut Altan Meclis Salonu`nda toplantı düzenlenecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tekirdağ Çarptığı motosiklet devrildi, sonra kaçtı: O anlar araç kamerasında Tekirdağ’da bir otomobilin motosiklete çarpıp kaçtığı anlar araç kamerasına yansıdı. Yaralanan motosikletli hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza anına tanık olan taksi şoförü ise kaçan sürücünün duyarsızlığına tepki gösterdi. Kaza, geçtiğimiz günlerde Çorlu ilçesi Alipaşa Mahallesi İsmetpaşa Bulvarı üzeri Ali Kayan ışıklar mevkiinde meydana geldi. Bülent Ecevit Bulvarı’ndan İsmetpaşa Bulvarı’na geçiş yapan bir otomobil, yokuş yukarı Çetin Emeç yönüne seyreden bir motosikletliye çarpıp devrilmesine neden oldu. Kaza sonrası motosikletin sürücüsü yaralanırken, kazaya karışan otomobilin ise olay yerinden kaçtığı görüldü. Yaralı motosiklet sürücüsü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan kaza anı ise araç kamerasına anbean yansıdı. Kazayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı. "Durmaya tenezzül bile etmedi" Kaza anına tanık olan taksi şoförü Ferhat Gülmez, "Müşteriyi bırakıp durağa doğru yola çıktığım esnada kazayla karşılaştım. Önümde seyreden ve normal istikametinde giden motorcu arkadaşa, yan yoldan çıkan suv tarzı bir araç çarpıp yere yığdı. Durmaya bile tenezzül etmedi, kaçtı. Yaralı arkadaşımızın da sağ bacağında biraz problem varmış diye duydum. Çok şükür evde ve durumu iyiymiş. Tabi kaza kaçınılmazdır ama keşke bekleseydi. O motorda sonuçta bir can vardı, hayvana da vursan beklersin. Cidden insanlık, merhamet kalmamış" dedi.