YEREL HABERLER - 23 Mart 2012 Cuma 11:59

27 MAYIS PARKI`NA ŞÖLEN GİBİ AÇILIŞ

A
A
A
27 MAYIS PARKI`NA ŞÖLEN GİBİ AÇILIŞ

Konak Belediyesi, sınırları içinde yer alan parkları tepeden tırnağa yenileyerek tekrar vatandaşın hizmetine sunuyor. Bu kapsamda, Mersinli semtindeki 27 Mayıs Parkı da yenilenerek törenle hizmete girdi.
Mersinli 2808 Sokak ile 2817 Sokak`ın kesişim noktasında yer alan, bugüne kadar bakımı yapılmayan 27 Mayıs Parkı Konak Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenilendi. Oyun, spor ve yeşil alanlarıyla yepyeni bir görünüme kavuşturulan park, çocukların ve vatandaşların coşku gösterileri içinde açıldı. Parkın açılış kurdelesi, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Mersinli Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Bayduğa, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla kesildi.
Muhtar Hasan Hüseyin Bayduğa, Başkan Tartan`ın kendileri için büyük şans olduğunu söyleyerek, ``Başkanımızdan mahallemiz için ne istesek yerine getirdi. Denizi görmeyen kadınlarımız vardı, denize götürdü. Sıra Çanakkale gezisinde. Başımızdan eksik olmayın. Her şey için teşekkür ederiz`` dedi.
"En büyük bizim başkan" tezahüratları eşliğinde sevgi gösterilerinde bulunan mahalle sakinleri, Başkan Tartan`la birlikte havaya güvercinler uçurdu. Tartan, başarılı çalışmalarından dolayı muhtarı kutlayarak, ``Mahallenin tüm eksikleri için çözüm üretmeye ve elimizden geleni yapmaya çalıştık. 27 Mayıs Parkı var olan bir parktı ama bu semte ve size yakışmayan bir görüntüsü vardı. Ekiplerimiz şimdi burayı cennetten bir köşeye çevirdi. Herkese hayırlı uğurlu olsun`` diye konuştu.
Başkan amcalarından okullarındaki tuvaletlerin yenilenmesini de isteyen öğrenciler, Tartan`dan söz aldı. Başkan Hakan Tartan, ``Devletin yetişemediği yere de hızır gibi yetişir, yaparız. Bizim dışımızda olan isteklerinizi de gerekli yerlere iletiriz`` dedi.
Geçen yıl su baskınından şikayetçi olan mahalle sakinleri bu sorunu da Başkan Tartan`a iletmişler, İZSU ile yapılan görüşmeler sonucunda sorun çözüme kavuşturulmuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir