YEREL HABERLER - 23 Mart 2012 Cuma 14:50

KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ÖОRENCİYE ÖDÜL

A
A
A
KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ÖОRENCİYE ÖDÜL

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, DSİ`nin ``Su ve Gıda Güvenliği`` kompozisyon yarışmasında birinci olan Ayşenur Zeynep Özmen`i makamında kabul etti.
DSİ tarafından ``Su ve Gıda Güvenliği`` konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan Ayşenur Zeynep Özmen, beraberinde okul öğretmenleri ve müdürü ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek`i makamında ziyaret etti.
Özmen`in başarısının Zonguldak`ın gururu olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, ``Biz de mutluyuz, sevinçliyiz. Okul idaresi ve velilerine teşekkür ediyoruz. Bu mutluluğu bize yaşattı. İleriki hayatında bu başarılarla Zonguldak`ı en iyi yerlerde tanıtır`` diye konuştu.
Okul müdürü Gökhan Altuntaş, ``DSİ Genel Müdürlüğü`nün her yıl düzenlediği kompozisyon, resim, yazı, şiir ve fotoğraf yarışmalarından kompozisyon yarışmasında Ayşenur Zeynep Özmen ``Su Gibi Aziz`` konulu kompozisyonu ile birinci oldu. Bizler de Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret etmek istedik. Böyle güzel bir başarıyı Zonguldak`a hediye ettiler`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Stanimir Stoilov: “Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini gösterdi” Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, 3-0 galip geldikleri Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Aslında uzun kutlamalar yaptık arkasından kısa bir antrenman yapıp hazırlandık. Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini göstermiş oldu” dedi. Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşan Göztepe, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Müsabakanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, “İyi oynadığımızı düşünüyorum. 11’e 11 olan bölümde üstün taraf bizdik. Kırmızı karttan sonra Eyüp için işler zorlaştı. Çok mutluyum çünkü oyuncularım çok ciddi bir şekilde antrenman yaptılar maçtan önce. Maçta da ciddi oynayıp galip geldiler. Aslında uzun kutlamalar yaptık arkasından kısa bir antrenman yapıp hazırlandık. Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini göstermiş oldu. Aynı zamanda Eyüpspor’u tebrik ediyorum. Onlar da Süper Lig’e çıkmayı hak ettiler. Gerçekten çok iyi bir takım. Çok iyi bir şekilde hocaya sahipler. Onlara da Süper Lig’de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Bulgaristan’da Göztepe’nin şampiyonluk sonrası daha da popüler hale geleceğini belirten Bulgar çalıştırıcı, “Bence kesinlikle artacak. Çünkü futbolseverler benimle beraber Göztepe’yi yakından takip ediyorlar. Hem taraftarımızı hem stadımızı biliyorlar. Şu anda orada da çok fazla Göztepe taraftarı var diyebiliriz” dedi.