GENEL - 24 Mart 2012 Cumartesi 14:58

İHLAS KOLEJİ, GÜREŞ ŞAMPİYONASI`NDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

A
A
A
İHLAS KOLEJİ, GÜREŞ ŞAMPİYONASI`NDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Özel Marmara Evleri İhlas İlköğretim Okulu öğrencisi Şuayip Yiğit İlhan, Konya`da 21-24 Mart tarihleri arasında düzenlenen 13-14 yaş Okullar Türkiye Güreş Şampiyonası`nda 85 kg`da Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.
Kilosunda daha önce elde ettiği derecelerle bu şampiyonaya katılma şansını elde eden Şuayip Yiğit İlhan, aldığı sonuçtan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Kendisi için son derece güzel bir turnuva olduğunu dile getiren İlhan, buradan edindiği tecrübeyle yıl içinde yapılacak turnuvalarda daha iyi dereceler almak için mücadele edeceğinin altını çizdi.
İlhan`ın antrenörü eski milli güreşçi Şenol Özkan ise, alınan bronz madalyanın kendileri için çok değerli olduğunu, İlhan`ın gelişime açık yetenekli bir güreşçi olduğunu söyledi. Özkan, bundan sonraki çalışmalarını altın madalya için yapacaklarını vurguladı.
Konya 100. Yıl Spor Salonu`nda düzenlenen şampiyonaya grekoromen ve serbest stilde toplam 240 sporcu katıldı. İller kategorisinde İstanbul, almış olduğu 4 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülükle şampiyon oldu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir