YEREL HABERLER - 24 Mart 2012 Cumartesi 09:55

ÖZEL HAREKAT ŞUBE MÜDÜRLÜОÜNE TAZİYE ZİYARETİ

A
A
A
ÖZEL HAREKAT ŞUBE MÜDÜRLÜОÜNE TAZİYE ZİYARETİ

Ardahan Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım ve diğer yetkililer Cudi dağındaki operasyonda şehit düşen polisler için Ardahan Özel Harekat Şube Müdürlüğü`nü ziyaret ederek, polislere başsağlığı dilediler.
Ardahan Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Yıldız, Adalet Komisyonu Başkanı Emin Erdem Şimşek ve Ardahan Müftü Vekili Nusret Dede, Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü`nü ziyaret ederek, şehit düşen polisler için başsağlığı dileklerinde bulundular.
Vali Yardımcısı Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Ziyaretle acıların azda olsa paylaşılıp azalacağını ifade ederek şunları kaydetti:
``Sizin şahsınızda meslektaşlarımıza Allah`tan rahmet diliyoruz. Başınız sağ olsun, başımız sağ olsun. Böyle dedik, bir nebzede olsa size gelip moral verebilirsek, belki azalmaz ama, acılarımızı da paylaşmış oluruz dedik. Tabi bizi bir birimize bağlayan belli duygular var. Bu nedenle de müftü vekilimiz de bir dua okuyacak. İnşallah bir daha böyle acılar yaşamayız`` dedi.
Müftü Vekili Nusret Dede`nin dua okumasıyla protokol Özel Hareket Şubesinden ayrıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzurum TOBB’de gerçekleştirilen etkinlikte Erzurum rüzgârı esti Bu yıl 80.’incisi gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu öncesinde düzenlenen etkinlik çerçevesinde birlik bahçesinde kurulan Erzurum standında Coğrafi işaretli Ürünler, katılımcılara ikram edildi. Bu yıl 80.’si gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu öncesinde etkinlik çerçevesinde birlik bahçesinde kurulan Erzurum standına, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden katılım sağlayan Oda ve Borsaların Başkan, delege ve misafirlerine Erzurum iline ait coğrafi işaretli yöresel ürünler ikram edildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB ) 80.Genel Kurulu çerçevesinde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket takdim töreninin düzenlendiği TOBB İkiz kuleler bahçesinde kurulan ve Türkiye’nin birçok ilinden oda ve Borsaların katılım sağladığı fuar etkinliğinde, Erzurum ortak standında Erzurum Ticaret Borsası, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası ile Oltu Ticaret ve Sanayi Odası’nın tarafından Erzurum’a ait coğrafi işaret belgeli, Cağ Kebap, Su Böreği, Kadayıf Dolması, Pekmezli Baklava, Mantı, Yaprak Döneri, Lavaş, Ecem Ekmeği ve Erzurum Bar Ekibinin Folklör gösterisi ile damga vurduğu etkinlikte ürünlerden tatmak isteyen katılımcılar uzun kuyruklar oluşturdular. Ürünlerden tadan katılımcı ve misafirler Erzurum ürünlerine ve lezzetlerine tam not verdiler. TOBB Genel Kuruluna Erzurum damgası Erzurum kültürünü tanıtmak için ortaklaşa kurdukları stantda coğrafi tescilli ürünlere yer verdiklerini vurgulayan Başkan Hakan Oral, “Cağ kebap, su böreği, kadayıf dolması, pekmezli baklava, mantı, yaprak döneri, lavaş, ecem ekmeği ve Erzurum Bar Ekibimiz ile kurula damga vurup, tüm katılımcılardan tam not aldık. TOBB 80. Genel Kurulumuzun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Gastronomi ve Turizm kenti Erzurum’un tanıtımına devam edeceklerini ifade etti. Öte yandan TOBB 80. Genel Kurul programında Erzurum Standına Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Taşbaşı, Oltu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Baki Karaca, Erzurum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yavuz Güney ile Yönetim Kurulu, Meclis ve delegeler katılım sağlayarak destek verdiler.