YEREL HABERLER - 24 Mart 2012 Cumartesi 10:26

KULA MYO ÖОRENCİLERİ, REHABİLİTASYON MERKEZİ`Nİ ZİYARET ETTİ

A
A
A
KULA MYO ÖОRENCİLERİ, REHABİLİTASYON MERKEZİ`Nİ ZİYARET ETTİ

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kula Meslek Yüksek Okulu (MYO) İşletme Kulübü öğrencileri, sosyal faaliyetler kapsamında 80. Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi`ndeki engellileri ziyaret etti.
Ziyarete Kulüp Başkanı Serel Moralı`nın yanı sıra Kula MYO öğretim görevlisi, İşletme Kulübü danışmanı Sedat Coşkun ile kulüp yöneticileri katıldı katıldı.
Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Seyfettin Erkaya, merkezde yapılan çalışmalar hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Erkaya, "Burada kalan kardeşlerimizin sağlıkla ilgili tüm ihtiyaçları deneyimli hemşirelerimiz, öğretmenlerimiz ve bakıcı annelerimiz vasıtasıyla karşılanmaktadır. Türk Milleti çağlar boyunca, geleneksel dayanışma duygusunun en güzel örneklerini sergileyerek; çocuk, genç, dul, yetişkin, özürlü ve yaşlısına sahip çıkmıştır. Bir yandan çocuk yuvası, yetiştirme yurdu, huzurevleri, bakım ve rehabilitasyon merkezlerinde korunmaya muhtaç insanlara 24 saat sürekli bakım hizmeti verirken, bir yandan da toplum merkezleri, sosyal yardım hizmetleri, aile ve dayanışma merkezleri, gündüzlü rehabilitasyon merkezleri, evlat edinme, koruyucu aile, sokakta çalışan çocuklara yönelik hizmetler ve tüm alanlarda koruyucu, önleyici ve eğitici çalışmalarını sürdürmektedir" diye konuştu.
Kula Meslek Yüksekokulu İşletme Kulübü Başkanı Moralı da, kulübün faaliyetleri konusunda bilgi verdi. Bu kapsamda ziyareti gerçekleştirdiklerini, bu tür faaliyetlere bundan sonra da devam edeceklerini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir