YEREL HABERLER - 24 Mart 2012 Cumartesi 11:40

BAŞKAN GÜMÜŞ ŞAMPİYON BASKETÇİLERİ KUTLADI

A
A
A
BAŞKAN GÜMÜŞ ŞAMPİYON BASKETÇİLERİ KUTLADI

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş, son derece çekişmeli geçen il birinciliği karşılaşmasında Sökespor`u 81-80 mağlup eden Aydınspor 1923`ün genç basketbolcularını tebrik etti.
Kendisinin karşılaşmanın oynandığı Atatürk Kapalı Spor Salonu`na geldiğinde 12 sayı geride olduklarını belirten Gümüş, ``Hop oturduk, hop kalktık. İnanılmaz bir heyecan yaşadık. Genç basketbolcular resmen zoru başardı. Çalışmanın ve inancın zaferini elde ettiler`` dedi.
BİRER ÇİFT AYAKKABI HEDİYE ETTİ
Devre arasında soyunma odasına giderek geride olan geç basketbolculara moral verdiğini kaydeden Gümüş, ``Bugüne kadar maçlara gidemediğimiz için hata yaptığımızı kendilerine söyledim. Basketbolcularımıza azmettikten sonra yapamayacakları bir şeyin olmadığını ifade ettim. Çıktılar, oynadılar ve kazandılar. Kendilerini ve Sökesporlu oyuncuları tebrik ediyorum`` diye konuştu.
Başkan Gümüş, basketbolculara birer çift ayakkabı hediye ettiğini kaydetti.
``BİLSEM FUTBOLCULARI VE TEKNİK HEYETİ GETİRİRDİM``
Basketbolcuların azmederek kazandığını yineleyen Gümüş, ligde zor günler geçiren Aydınspor 1923`ün oyuncularını salona getirmelerinin iyi bir terapi olabileceğine işaret etti.
Gümüş şöyle konuştu:``Böyle bir azim, böyle bir mücadelenin olacağını bilsem futbolcuları ve teknik heyeti maçı izlemeleri için salona getirirdim``
Gümüş, futbol takımında konuşulan kadro dışılarla ilgili teknik direktör Metin Altınay`dan , Hatayspor maçından sonra bilgi alacaklarını, Hatay karşılaşması öncesi kadro dışı ile ilgili konuşmanın yanlış olduğunu sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir