YEREL HABERLER - 24 Mart 2012 Cumartesi 13:21

BBP`DEN ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT

A
A
A
BBP`DEN ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT

Bilecik`in Bozüyük ilçesinde, Büyük Birlik Partisi (BBP) ilçe teşkilatı tarafından Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitler için mevlit okutuldu.
Belediye Düğün Salonu`ndaki mevlide AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam, BBP mensupları ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından mevlid-i şerif okundu.
Büyük Birlik Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, 2014 mahalli seçimlerine tam kadro ile çıkacaklarını belirterek, ``Allah nasip ederse 2014`te seçimler var. Allahü tealanın izni, siz Bozüyüklü hemşerilerimizin de desteğiyle tam kadro bütün adaylarımızla 2014 yerel seçimlerine katılacağız. Büyük bir sorumluluğumuzun olduğunun farkındayız. Sizlerin desteğiyle bunun üstesinden geleceğiz`` dedi.
Şehitleri anmak için düzenledikleri mevlit programını geleneksel hale getirmek istediklerini anlatan İbiş, ``Bu sene burada 200 kişiyiz. İnşallah seneye yeniden burada 2 bin, bir dahaki sene de 20 bin kişi olacağız. Bu coşku günden güne dalga dalga büyüyerek bütün evlere, gönüllere yayılacak. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu`nun bayrağını taşımak büyük bir onurdur. Sizin de bildiğiniz gibi kendisi büyük bir dava adamıydı. Türk İslam ülküsü, Türkiye Cumhuriyeti, Türk İslam devletlerinin bütün dertleriyle ilgilenmiş ve bunların hepsini kendine dava edinmiş bir siyasi liderimizdi. Biz onun bayrağını devraldık. Gücümüzün ve ömrümüzün yettiğince bu davayı savunacağıız`` diye konuştu.
Konuşmanın ardından İbiş Bozüyüklü şehit ailelerine hediyeler takdim etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Galatasaray Futbol Direktörü Yardımcısı Ayhan Akman görevinden ayrıldı Galatasaray’da Futbol Direktörü Yardımcısı olarak görev yapan Ayhan Akman, görevinden ayrıldığını duyurdu. Galatasaray Futbol Direktörü Yardımcısı Ayhan Akman, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaparak, görevinden ayrıldığını açıkladı. Sarı-kırmızılı formayla yaşadığı başarılara değinen Akman, şu ifadeleri kullandı: "Değerli Galatasaraylılar. Herkese sağlıklı, mutlu seneler diliyorum. 11 yıl boyunca Galatasaray formasını gururla taşıdım. Şanlı Galatasaray’ı en güzel şekilde temsil etmek için mücadele ettim. Şampiyonluklar yaşadım, kupalar kazandım, kaptanlık yaptım. Muhteşem sevinçler tattım, harika anılar biriktirdim. Tarifi imkansız duygularla Kadıköy’de kaldırdığımız efsanevi 2011-2012 şampiyonluk kupasıyla birlikte, Galatasaray forması üzerimde iken kaptan olarak futbolu bıraktım. Ancak bu bir son olmadı benim için, bu camianın bir ferdi olarak Galatasaray’a hizmet etmeye devam ettim. Antrenörlük ve profesyonel idarecilik görevlerinde bulundum, kulübümüz için daima en iyisini yapmaya çalıştım. Üyesi olma şansına eriştiğim Galatasaray’ımızda 4’ü futbolcu olarak toplam 7 şampiyonluk kazandık, hep birlikte. Yeni bir şampiyonluğun daha yolda olduğuna, 2025-2026 sezonu sonunda da zirvede olacağımıza yürekten inanıyorum. Bugün itibarıyla 3,5 yıldır yürütmekte olduğum futbol direktörü yardımcısı görevinden ayrılıyorum. Kulübümüze ligde ve Avrupa’daki hedeflerimiz yolunda sonsuz başarılar diliyorum. Bu akşam kaybettiğimiz Gökmen Abimize de Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza sabırlar diliyorum."