YEREL HABERLER - 24 Mart 2012 Cumartesi 15:05

ANADOLU İMAMHATİP LİSESİ MÜDÜRÜNE VEDA YEMEОİ

A
A
A
ANADOLU İMAMHATİP LİSESİ MÜDÜRÜNE VEDA YEMEОİ

Devrek`te faaliyette bulunan Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürüne veda yemeği düzenlendi.
Zonguldak`ın Devrek ilçesi Anadolu İmam-Hatip Lisesi`nde 22 yıldan bu yana okulun çeşitli birimlerinde görev yapan ve 7 yıldan bu yana da okulun müdürlüğünü yapan Hayri Bulazar`ın Zonguldak İl Sosyal Etüt Proje Müdürlüğü`ne atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.
Devrek Çınar Otel`de düzenlenen veda yemeğine; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Satılmış Tunçkaya, Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, İlçe Şube Müdürleri, DEİMDER Başkanı Aydın Çolpa, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akdemir, Devrek, Çaycuma, Gökçebey ve Zonguldak`tan gelen okul müdürleri ve öğretmenler ile çok sayıda daire müdürü katıldı. Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen veda yemeğinde konuşan Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, ``Hayri Bey ile yaklaşık 3 yıldan bu yana birlikte çalışıyoruz. Kendisi ilçemizin en başarılı okul müdürlerimizden birisidir. Hayırsever bir vatandaşında katkıları ile bir yıl içerisinde okula ek bina olarak inşa edilip ve hayata geçirdiği konferans salonu bunun en güzel örnekleri birisidir. Geçmişte çok iyi bir mazisi var. Bu başarılı çalışmalarının karşılığını tayin olduğu yer gösteriyor ve bunu da hak ettiğine inanıyorum. Bundan sonraki çalışma hayatında da başarılarının devamını diliyorum`` dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise, ``İlçemizin gururu olan Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi`ne Hayri Hocamın müdür olarak atanması için çok uğraşmıştım ve bunda da şimdi ne kadar haklı olduğumu çok daha iyi anlıyorum. İyi ki Hayri Hocam bu okulun müdürü olmuş kendisine Devrekli olarak minnettarım. İmam-Hatip Lisesi`nin bu hale gelmesinde çok büyük emekleri var. Belediye Başkanlığı yaptığım dönemlerde bu okulun gelişmesi ve yenilenmesi için hiç peşimi bırakmadı ve istediklerini de almayı hep başardı. Şimdi ilçemizi daha iyi yerde temsil edecek olan Hayri Bulazar hocamızın bu başarılı çalışmalarını burada da devam ettireceğine inanıyor, yeni idarecilere teslim edilecek okulumuz bu idareciler tarafından da daha yüksek seviyelere çıkartılacağına inanıyorum`` diye konuştu.
Zonguldak`a tayini çıkması üzerine konuşan Hayri Bulazar, ``Beni bu özel gecemde yalnız bırakmayan ve bana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Buraya teşrif edenlerden Allah razı olsun`` dedi.
Düzenlenen programın sonunda Hayri Bulazar`a Milletvekili Özcan Ulupınar tarafından teşekkür plaketi ve Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner tarafından da Başarı Belgesi takdim edilirken, İlçe Milli Eğitim Müdür Abdullah Turan ve Çınar Otel Sahibi Zeki Budak tarafından plaket takdim edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İsmail Kartal, Süper Lig’de son 9 derbiyi kaybetmedi Galatasaray maçıyla birlikte Fenerbahçe’nin başında 11. derbisine çıkan Teknik Direktör İsmail Kartal, son 9 derbi mücadelesini kaybetmedi. Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray ile karşılaşırken mücadeleyi Çağlar Söyüncü’nün golüyle 1-0 kazanmayı başardı. Sarı-lacivertlilerin Teknik Direktörü İsmail Kartal da bu sezon 4. kez derbiye çıktı. Kartal’ın öğrencileri, sezonun ilk yarısında Beşiktaş ile Dolmabahçe’de oynanan müsabakadan 3-1 galip ayrılırken, sahasında Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. Ligin ikinci yarısında Kadıköy’de Beşiktaş karşısında 2-1’lik skorla 3 puana uzanan Fenerbahçe, bugün de sarı-kırmızılıları devirmeyi başardı. Son 9 derbiyi kaybetmedi Fenerbahçe’nin başında 3 farklı dönemde Galatasaray ve Beşiktaş ile ligde 10 kez sahaya Teknik Direktör İsmail Kartal, son 9 derbi mücadelesini kaybetmedi. Deneyimli çalıştırıcı, sarı-kırmızılılara karşı 5 lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, siyah-beyazlılara karşı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Kartal, ligde son derbi mağlubiyetini 2014-2015 sezonunda Galatasaray deplasmanında yaşadı. Süper Lig’de İsmail Kartal’ın derbilerde aldığı sonuçlar şöyle: 18.10.2014 Galatasaray: 2 - Fenerbahçe: 1 02.11.2014 Beşiktaş: 0 - Fenerbahçe: 2 08.03.2015 Fenerbahçe: 1 - Galatasaray: 0 22.03.2015 Fenerbahçe: 1 - Beşiktaş: 0 10.04.2022 Fenerbahçe: 2 - Galatasaray: 0 08.05.2022 Beşiktaş: 1 - Fenerbahçe: 1 09.12.2023 Beşiktaş: 1 - Fenerbahçe: 3 24.12.2023 Fenerbahçe: 0 - Galatasaray: 0 27.04.2024 Fenerbahçe: 2 - Beşiktaş: 1 19.05.2024 Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 1