YEREL HABERLER - 25 Mart 2012 Pazar 12:20

MALATYA 2011 YILI ALMANAK ÇIKTI

A
A
A
MALATYA 2011 YILI ALMANAK ÇIKTI

Malatya`nın tanıtımın sağlayan, ihtiyaç duyulan telefon numaralarından istatistiki bilgilere kadar birçok önemli bilgilere de yer veren yeni Almanak yayınlandı.
Malatya Life Dergisi ve Mostur Production ortak çalışması sonucu hazırlanan Almanak 2011`in
dağıtımına başlandı. Malatya Life Dergisi imtiyaz sahibi Caner Mostur, "Malatya`da ilk defa bu kadar kaliteli ve şık görünümlü, Malatya`ya yakışır bir yılı özetleyen, şehrin tanıtımına katkı sağlayan bir Almanak hazırlandı.
Bir yıllık uğraşların sonucu olarak, dizgi, mizanpaj, baskı kalitesi ve içeriği ile Almanak alanında ilk olma özelliğini taşıyor. 2011 yılı ile ilgili merak ettiklerinizi kısa süre içinde bulabileceğiniz bu eseri yanınızdan ayıramayacaksınız, incelediğinizde Malatya özlemini gidereceğiniz Almanak, ilk etap da beş bin adet olarak basıldı. Daha da önemlisi bu kadar masraflı ve külfetli olan Almanak ücretsiz olarak dağıtılacaktır. Resmi dairelerde, devletin kurum ve kuruluşlarında, tüm prestijli yerlerde
gözünüze çarpacak bir kitap, bu çalışma Mostur Production ve Malatya life dergisi tarafından hazırlanan 2011 yılı almanağıdır. Malatya merkez ve ilçeler tüm güzellikleriyle anlatılmış, yöreler güzel resimlerle süslenmiştir. Almanak, ihtiyaç duyulan telefon numaralarından istatistiki bilgilere kadar Malatya ile ilgili birçok önemli bilgilere de yer vermektedir" ifadelerini kullandı.
Mostur, "Bugüne kadar sizlere sunduğumuz her eser ve hizmet sonrasında yeni bir projeye imza atmak için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Almanak 2011 yayınını da sizlerin beğenisine sunmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Malatya`mıza ve Malatyalılara hayırlı olsun" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Avrupa Şampiyonası’nda Polisgücü Kadın ve Erkek takımları finalde Alanya ve Konya’da devam eden Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası’nda kadınlar ve erkekler kategorilerinde Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımları, isimlerini finale yazdırdılar. Kadınlar Alanya’da erkekler ise Konya’da oynanacak olan final maçlarına odaklanırken Başkan Mehmet Kaplan final maçlarına Avrupa Şampiyonu olmak için çıkacaklarını ifade etti. Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Takımları şampiyonada finale yükseldi. Konya’da devam eden EuroHockey Club Challenge I-Men 2024’te İtalyan rakibi Tevere Erkek Hokey Takımı ile 5-5 berabere kalarak finale yükselirken Alanya’da rakipleriyle kıran kırana mücadele eden Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı, EuroHockey Club Trophy II-Women 2024’te Litvanya temsilcisi takımın kalesine gol yağdırarak 8-4’lük skorla finale adını yazdırdı. EuroHockey Club Challenge I-Men 2024’te final maçı için sahaya çıkacak olan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı’nın rakibi Hırvatistan temsilcisi olurken Kadın Hokey Takımı da İrlanda temsilcisiyle final oynayacak. Avrupa Şampiyonasını Alanya’da takip eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan alınan sonuçlandan duyduğu memnuniyeti dile getirerek her iki takımın da finale odaklandığını ifade etti. Kaplan yaptığı değerlendirmede “Yarın kadın ve erkek takımlarımız Avrupa Şampiyonluk kupasını almak için final maçlarına çıkacaklar. Zorlu geçen şampiyonada kazanan takımlarımız oldu. Hedefimiz yarın oynanacak maçlarda kadın ve erkek takımlarımızın Avrupa Şampiyonluk kupalarını bir kez daha Türkiye’ye kazandırmasıdır. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutluyor yarın oynanacak final maçlarında başarılar diliyorum” dedi.