YEREL HABERLER - 25 Mart 2012 Pazar 12:49

BURHANİYE`DE ÖОRENCİLER MODEL UÇAK YAPIMINI ÖОRENDİ

A
A
A
BURHANİYE`DE ÖОRENCİLER MODEL UÇAK YAPIMINI ÖОRENDİ

Balıkesir`in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü`nce Cumhuriyet İlköğretim Okulu`nda açılan model uçak kursu tamamlanırken, kursu bitiren 36 öğrenciye törenle belgeleri verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç`un da katıldığı belge dağıtım töreninde büyük coşku yaşandı. Cumhuriyet İlköğretim Okulu`nda model uçak rehber öğretmeni Güngör Erenoğlu tarafından verilen 2 haftalık kursu bitiren öğrenciler için düzenlenen belge törenine katılan THK şube başkanı Yücel Araç, model uçak kursları için her türlü desteği yapacaklarını söyledi. Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen belge dağıtım töreninde büyük coşku yaşandı. Törene İlçe Milli Eğitim müdürü Bünyamin Uruç, şube müdürü Zekeriya Eşkikara, Halk Eğitimi Merkezi müdürü Karanfil Bilgin, müdür yardımcısı Saadettin Dağıstanlı ve Bülent Dükancı, okul müdürü Ekrem kırca ve THK şube başkanı Yücel Aras ve mahalle muhtarı Yusuf Karakocalı katıldı .
Belge dağıtım töreninde bir konuşma yapan Halk Eğitimi merkezi müdürü Karanfil Bilgin, yıl içinde açılan kurs sayısının 100 ü geçtiğini söyledi. Kurs talepleriniz değerlendirdiklerini bildiren Bilgin, istihdam sağlayan kurslara ağırlık verildiğini söyledi. İlçede eğitim seviyesini yükseltmek için çalıştıklarını bildiren İlçe milli Eğitim Müdür Bünyamin Uruç, model uçak kursunu bitiren öğrencilere ve kurs öğretmeni Güngör Erenoğlu`a teşekkür etti. Model uçak kurslarının sayısının artırılmasını isteyen Türk Hava Kurumu şube başkanı . Yücel Aras da, kurslar için her türlü desteği sağlayacaklarını bildirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir