YEREL HABERLER - 25 Mart 2012 Pazar 15:23

AK PARTİLİ GENÇLER KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
AK PARTİLİ GENÇLER KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kahvaltıda bir araya geldi.
Şehitkamil Gençlik Kolları yönetimi, geleneksel hale getirdikleri pazar kahvaltılarında bir araya gelerek kentin sorunlarını ve bu sorunların çözümü için yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulundular. Kahvaltının ardından, AK Parti Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hayvanat bahçesine bir gezi düzenlediler.
AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Kılıç, yaptığı açıklamada, her geçen gün üye sayılarının arttığını belirterek, ``Gaziantep`in geçmiş yıllarla kıyaslandığı zaman her alanda modern bir şehir haline geldiğini görmekteyiz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu`nun çalışmaları göz önünde, geçtiğimiz günlerde belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu biz gençleri yapmış olduğu hizmetleri tek tek yerinde gezdirdi. Gerçekten başkanımız Fadıloğlu ve ekibini kutluyoruz. Gerek hükümet olarak gerekse yerel yönetimler olarak gece gündüz Gaziantep`in kalkınması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Gaziantep bugün her alanda bölgenin cazibe merkezi olmuştur. Gaziantep olarak çağ atlamış durumdayız. Gaziantep kendi tarihine sahip çıkarak kültür ve turizmde çok ciddi bir mesafe kat etmiştir. AK Parti olarak Gaziantep`i, Türkiye`nin en gelişmiş modern şehirleriyle yarıştırmaktayız. Birkaç sene sonra Gaziantep, Türkiye`nin en gelişmiş ili olarak kabul edilecektir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın açmış olduğu hizmet yolunda hepimize çok büyük görevler düşmektedir. Biz göreve geldiğimiz zaman tek derdimiz hizmettir, demiştik. Bugün yaptığımız bu hizmetler herkes tarafından takdir edilmektedir. AK Parti`nin tek hedefi hizmettir`` dedi.
Kılıç, ``Bunun için çıktığımız bu yolda hizmetlerimize devam etmekteyiz. Bu ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Hepimiz el ele vererek bu ülkeyi daha güzel günlere çıkaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir