GENEL - 26 Mart 2012 Pazartesi 10:39

KAYIP TIR ŞOFÖRÜNÜN AİLESİNİN DOОUM GÜNÜNDE UMUTLA BEKLEYİŞİ

A
A
A
KAYIP TIR ŞOFÖRÜNÜN AİLESİNİN DOОUM GÜNÜNDE UMUTLA BEKLEYİŞİ

10 Şubat 2012 günü Afyonkarahisar`ın Dinar ilçesinde şoförlük yaptığı TIR yanmış olarak Çakıcı köyü yakınlarında bulunan Mustafa Aksoy (35)`dan haber alınamıyor.
Mustafa Aksoy`un eşi Halime Aksoy, bugün eşinin doğum günü olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Ben, 12 yıllık hayat arkadaşıyım, 3 kızımız var. Ben, çocuklar, annesi, kardeşleri perişan olduk umutla bekliyoruz. Mustafa`nın bir komploya kurban olduğunu tahmin ediyoruz, çünkü bize verilen bilgilere göre Başmakçı`dan Dinar`a yük vermek amacıyla çağırılmış ve telefon ile Mustafa`yı çağıran şahsın kendisine ulaşılamamış ve aramış olduğu numara o günden beri kapalı. Mustafa`nın kendi telefonu 10 gün kadar
önce sim kartı ve telefonuna parçalanmış şekilde ulaşıldı güvenlik güçleri bize sabırlı olmamız gerektiğini ve sonuca çok yaklaşıldığını söyledi."
Kayıp beklemenin dünyanın en zor durumu olduğunu anlatan
Halime Aksoy, sözlerine şöyle devam etti: "hasta olsa başında olursun ölmüş olsa mezarını bilir dua edersin biz bu şekilde beklemekten sinirlerimiz bozuldu. Mustafa`nın kimse ile alıp veremediği yoktur kimse ile arasında kırgınlık tartışma yaşanmamıştır evine çocuklarına ailesine çok düşkündü. Ocak ayında çok yağış olması nedeni ile 25 gün işe gitmedi ve bu sürede kahveye bile gitmedi evinden dışarı çıkmadı."
Aile olarak Mustafa`nın fotoğraflarını Afyonkarahisar ve Dinar`da bilboardlara astırdıklarını anlatan Halime Aksoy, şunları söyledi: "bizim gücümüz tükendi. Mustafa hakkında bilgisi olanların emniyet güçlerine bildirmelerini insanlık adına rica ediyoruz"
TIR sahibi Ahmet Tetik de "Mustafa benim aracımı kullanıyordu biz onla beraber büyüdük, abi kardeş gibiyiz. O gün birilerine ya TIR ya da şoför lazımdı. Mustafa`yı buna alet etmek için yük var ayçiçeği taşınacak diyerek Dinar`a çağırdılar. Kamyonculuk sektöründe nerede yük var diye haber gelse oraya gidilip iş alınır. Ben, işi bahane ederek Mustafa`yı tuzağa düşürdüler diye düşünüyorum."
Annesi Zeyde Aksoy da umutla beklediklerini bildirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir