YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 11:16

AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ FATİH ÇİFTCİ`NİN OKUL ZİYARETİ

A
A
A
AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ FATİH ÇİFTCİ`NİN OKUL ZİYARETİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Fatih Çİftci, memleketi Erciş`te Ebubekir Çiftci İlköğretim Okulu`nu ziyaret etti.
Okul idarecileri tarafından karşılanan Milletvekili Çiftci`nin ziyaretine Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu ile AK Parti Erciş İlçe Başkanı Mürsel Görer`de eşlik etti.
Okul idarecileri Milletvekili Fatih Çiftci`nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Okulun eksiklikleri konusunda milletvekiline bilgi de veren ve talepte bulunan okul yöneticilerinin bu isteğinin ise Milletvekili Fatih Çiftci geri çevirmedi. Babası merhum Ebubekir Çiftci`nin isminin okula verildiğini anımsatan Çiftci, "Bizler Çiftci ailesi bireyleri olarak rahmetli babamızın isminin yaşatıldığı bu okulumuza gerekli katkı ve destekleri dün verdiğimiz gibi bugün de vereceğiz. Sadece bu
okula değil ilçemizdeki tüm okullarımıza da her türlü katkıyı imkanlarımız nispetinde ulaştırmaktayız. Çünkü ilçemizin tek kurtuluşu ancak liyaktalı insanların yetişmesi ile mümkün olur" dedi.
Milletvekili Çiftci daha sonra Kaymakam Ramazan Fani`yi makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir