ASAYİŞ - 27 Mart 2012 Salı 13:05

ÜMİT KARAN: "BİR GALATASARAYLI OLARAK FENERBAHÇE`NİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTEMEM"

A
A
A
ÜMİT KARAN: "BİR GALATASARAYLI OLARAK FENERBAHÇE`NİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTEMEM"

"Futbolda Şike" davasında savunma yapan tutuksuz sanıklardan Ümit Karan, şike yaptığı iddialarını reddederek, "Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe`nin şampiyon olmasını istemem" dedi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım`ın da bulunduğu 16`sı tutuklu 93 sanığın yargılandığı davanın 10. duruşması bugün görülüyor. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi`ndeki duruşmada Aziz Yıldırım ve Olgun Peker`in de aralarında bulunduğu 16 tutuklu sanık hazır bulundu. Tutuklu yargılanırken önceki duruşmada tahliye edilen Şekip Mosturoğlu`nun yanı sıra Ümit Karan`ın da aralarında bulunduğu çok sayıda tutuksuz sanık da duruşmaya katıldı. Duruşmada savunma yapan Ümit Karan, hayatının alt üst olduğunu
belirterek, "Böyle bir olayda adımın geçmesi beni çok üzdü" diye konuştu. Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe lehine şike yaptığı iddialarını reddeden Ümit Karan, "Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe`nin şampiyon olmasını istemem" dedi.
Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Karan`a tutuklu sanıklardan Ali Kıratlı ile yaptığı konuşmaların ne anlama geldiğini sordu. Karan da, "Böyle bir şey ile bana gelemezler, çok ağır tepki koyacağımı bilirler" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti Aksaray’da ruhsatsız tabancayla polise yakalanan sürücü önce basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” dedi, ardından kelepçe takılınca başına kapüşonu çekip gülerek polis aracına gitti. Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Kültür Park Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bekçilerle birlikte uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine Büyük Bölcek Caddesi istikametine seyreden F.A. (30) idaresindeki otomobili durdurdu. Trafik ekipleri tarafından ehliyet, ruhsat ve araç sorgulaması yapılan otomobilde asayiş ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada otomobil içerisinde bir adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar mermi ele geçirildi. Bunun üzerine sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” deyip arkasını dönerek tepki gösterdi. Elleri kelepçelenerek gözaltına alınan ve yüzünün görünmesini istemeyen sürücü, kafasına ceketinin kapüşonunu takarak 2 kolunda bekçilerle gülerek polis aracına gitti. Otomobil, sürücünün bir yakınına teslim edilirken gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak ve adli işlemler için polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.