YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 17:32

AK PARTİ`DEN GÜÇSÜZLER YURDUNA ZİYARET

A
A
A
AK PARTİ`DEN GÜÇSÜZLER YURDUNA ZİYARET

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı, Yaşlılar Haftası nedeniyle Güçsüzler Yurdu`nu ziyaret ederek yaşlılara yastık hediye etti. Partilileri gören yaşlılar duygulu anlar yaşadı.
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yardımcıları İlhami Günbeği ve Mustafa Ağar, yönetim kurulu üyeleri ile mahalle temsilcilerinden oluşan heyet, Yaşlılar Haftası nedeniyle Şanlıurfa Belediyesi Güçsüzler Yurdu`nu ziyaret etti. Burada yaşayan yaşlılarla sohbet eden Merkez İlçe Teşkilatı üyeleri, Güçsüzler Yurdu Yetkilisi Seyit Kulak`tan bilgi aldı. Partililerle sohbet eden ve anılarını anlatan yaşlılar zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Ziyaret ilgili açıklama yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı İlhami
Günbeği, "Yaşlılar Haftası dolayısı ile bugün büyüklerimizi ziyaret ettik. Büyüklerimizin ellerimi öpüp böyle bir günde hayır dualarını almak istedik. Allah burada yaşayan tüm büyüklerimizin ve diğer yaşlılarımızın yardımcısı olsun. Bu anlamda Yaşılar Günü`nü kutluyorum" dedi. Güçsüzler Yurdu Yetkilisi Seyit Kulak ise, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek partililere teşekkür etti.
Daha sonra yaşlılarla bir süre sohbet eden partililer, yaşlılara birer yastık hediye ederek hatıra fotoğrafı çekindiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir