YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 10:54

TÜRK EОİTİMSEN`LİLER YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
TÜRK EОİTİMSEN`LİLER YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Türk Eğitim-Sen Kastamonu Şubesi, istişare toplantılarına Milli Eğitim Müdürlüğü`nde ve okullarda görev yapan üyeleriyle devam etti.
Şerife Bacı Öğretmenevi`nde gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Türk Eğitim-Sen Kastamonu Şube Başkanı Nedim Afacan, eğitim çalışanlarının bir bütün olduğunu belirterek, Milli Eğitimin her kademesinde görev yapan personelin ülkenin geleceğine hizmet ettiğini söyledi. Geleceğinin şekillenmesinde önemli görevler üstlendiklerini belirten Afacan, Türk Eğitim-Sen`in ilk defa hizmetli kurultayını topladığını seçilen heyetin Milli Eğitim Bakanı ile görüştürülerek sorunların direk bakana aktarıldığını kaydetti. Afacan, ``4-C`li personelin sorunlarını her platformda basın açıklamaları ve eylemler ile dile getirdik`` dedi.
Eşiti işe eşit ücret kapsamında personele yapılan iyileştirmenin diğer bakanlıklarda görev yapan personelle de eşitlendiğini vurgulayan Afacan, bu iyileştirmenin de yeterli olmadığını, Milli Eğitim Bakanlığı personelinin hizmetlisinden okul müdürüne kadar diğer bakanlıklarda görev yapan personelden daha geri durumda olduğunu söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Matteo Guendouzi: "Bu takımla daha fazla kupa kazanmak istiyorum" Fenerbahçe’nin Fransız futbolcusu Matteo Guendouzi, sarı-lacivertlilerle daha fazla kupa kazanmak istediğini söyledi. Turkcell Süper Kupa finalinde Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynadığı Galatasaray’ı 2-0 yendi ve kupayı kazandı. Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe’nin Fransız futbolcusu Matteo Guendouzi, "Açıkçası çok gururluyum. Takımımla gurur duyuyorum çünkü bence bugün iyi oynadık. Harika bir karakter ortaya koyduk. Birlikte hücum yaptık. Birlikte savunma yaptık. Birlikte çok güzel işler yaptık. Bundan dolayı gururluyum. Dediğim gibi bu sadece başlangıç. Bu takımla daha fazla kupa kazanmak istiyorum. Bu takıma inanıyorum. Bu taraftar arkamızda olduğu sürece harika başarılar elde edeceğiz" diye konuştu. Transferinden kısa bir süre sonra maça çıkmasının hatırlatılması üzerine Guendouzi, "Üç gün önce Lazio ile 90 dakika oynadım. Her zaman sahada elimden gelenin en iyisini yaparım. Bence takım olarak bugün harika oynadık. Daha fazla kupa kazanabiliriz" şeklinde konuştu. "İlk maçımda ilk golümü attım, bundan dolayı mutluyum" İlk maçta ilk golü atmasıyla alakalı ise 26 yaşındaki futbolcu, "Bu gerçekten harika. Takımımla da gurur duyuyorum. İlk maçımda ilk golümü attım. Bundan dolayı mutluyum. Bundan daha önemlisi de taraftar için kupa kazanmak. Taraftarlar, kupa kazanmayı bekliyorlardı. Bu yüzden kupayı kazandığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.