YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 12:48

BAŞKAN KÖŞKER ŞAMPİYONU KABUL ETTİ

A
A
A
BAŞKAN KÖŞKER ŞAMPİYONU KABUL ETTİ

Kocaeli Birinci Amatör Küme mavi grupta bu sezon şampiyon olarak süper amatör lige yükselen Balkanspor Kulübü Başkanı Necati Şen ve yönetim kurulu üyeleri Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker`i makamında ziyaret etti.
Şampiyon Balkanspor kulübünün yönetimini kabul eden Başkan Köşker, futbolda altyapıya önem vermeden başarıya ulaşmanın mümkün olmadığını belirterek, ``Her spor branşında olduğu gibi futbolda da başarının sırrı altyapıdır. Balkanspor altyapıya önem vererek, kadrosunu öz kaynaklarından yetişen gençlerden oluşturuyor. Başarı da beraberinde geliyor`` dedi.
Gebze`de futbolun tabana yayılması için çaba sarf ettiklerini ve hemen her amatör branşa imkanları ölçüsünde destek verdiklerini belirten Başkan Köşker, ``Balkanspor Gebze`de köklü bir geçmişe sahip olan ve çocuklarımıza ve genç nesle sahip çıkan güzide bir kulübümüz. Güçlü altyapısıyla gelecek vadeden, daha büyük başarılar kazanmasını beklediğimiz bir kulübümüz. İnşallah Balkanspor istikrarlı yükselişini sürdürür ve süper amatör ligde de zirveye oynar`` diye konuştu.
Balkanspor Kulübü Başkanı Necati Şen de, başarının disiplinli çalışmanın ve genç yeteneklere önem vermenin sonucunda geldiğini ifade ederek, Başkan Köşker`e kendilerine ve amatör spora verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti. Ziyarete Gebze Belediyesi meclis üyeleri Beyazıt Öztürk, Ergün Kahraman, Hasan Hacıoğlu ve Sebahattin Yılmaz ile birlikte Balkanspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Dere ıslahı çalışmasında bin 183 yaşındaki porsuk ağacını kökünden kestiler Zonguldak’ta yüklenici firmanın dere ıslah çalışması sırasında bin 183 yaşındaki porsuk ağacını kökünden kestiğini fark eden mahalle sakininin tepkisi üzerine çalışmalar durduruldu. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, kesimle ilgili zabıt tuttu. Zonguldak-Ankara karayolunun 6’ncı kilometresinde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü; dere ıslah çalışmasını bir yüklenici firmaya ihale etti. Gökgöl Vadisi olarak bilinen alanda yapılan çalışmalar sırasında bin 183 yaşındaki porsuk ağacı kökünden kesildi. Makine sesini duyunca olay yerine gelen mahalle sakini Engin Zaman, bölgenin korunması için dilekçelerinin olduğunu ancak ağacın kesildiğini fark edince çalışmaları durdurduğunu anlattı. “Porsuk ağaçlarının yer aldığı denize en yakın seviyedeki yer dünyada tek bu vadi” İş makinesinin operatörünü bölgeden uzaklaştırdığını ardından da Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine haber verdiğini ifade eden Zaman şöyle dedi: “Ağacı kestiklerini görünce kepçeciyi kovdum. Sonra yetkilileri arama çalıştım. Bir kısmına ulaştım, bir kısmına ulaşamadım. Ben burayı anlatmak istiyorum. Burası Gökgöl Vadisi. Bu vadinin özelliği şu. Bütün dünyada Porsuk ağaçları 750 ila 1000 rakım arasında yaşar. Dünyada bir tek Gökgöl Vadisi’nde denize en yakın seviyede olan yer bu vadidir. Buranın korunması için dilekçelerim var. Burası dünyaya mirasımız bir yer. Kestikleri ağaç bin 183 yaşında olacaktı" diye konuştu. Ekipler gelene kadar ağacın başında nöbet tuttu İhbar üzerine olay yerine gelen Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri söz konusu ağacın kesilmesiyle ilgili zabıt tuttu. Bölgeye tersip bendi yapılacağını öğrendiğini anlatan Zaman, “Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelip zabıt tuttu. Yapacakları bir şey yok. Kepçeciyi kovdum. ’Bu dereye giremezsiniz’ dedim. Kepçeciden öğrendiğim buraya tersip bendi yapacaklarmış. Tersip bendi yapacaksınız da burada ne işiniz var sizin" dedi. Tutanağın tutulmasının ardından ekipler ve mahalle sakini Engin Zaman kesilen ağaçtan hatıra amacıyla bir parça alarak olay yerinden ayrıldı. Ağacın kesildiği ve çalışmaların yapıldığı bölge dron ile havadan görüntülendi.