YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 12:58

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AVM YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AVM YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ve Türkiye`nin en önemli 23 Nisan etkinlikleri arasına giren Uluslararası Çocuk Festivali için hazırlıklar bitmek üzere. 20-23 Nisan günlerinde düzenlenecek ve 41 ülkeden 1000 çocuğun katılacağı uluslararası etkinlik hakkında bilgi paylaşımı yapmak üzere AVM yöneticileri ile bir toplantı düzenlendi.
Büyükşehir Belediyesi`nin organize ettiği, ülkemizde ve tüm dünyada büyük ilgi gören 23 Nisan festivali için geri sayım başladı. 20-23 Nisan günlerinde gerçekleşecek uluslar arası festival, bu sene de birbirinden güzel ve anlamlı etkinliklerle tüm dünya çocuklarını kucaklayacak. 41 ülkeden 1000 çocuğun katılacağı muhteşem organizasyonlarla süslenecek festivalde kentin dinamiklerinin de görüşleri alınıyor. Bu amaçla Kocaeli`de bulunan AVM yöneticileri ile bilgi paylaşımı toplantısı düzenlendi.
Antikkapı Restaurant Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan, Halkla İlişkiler Şube Müdürü Zafer Sevil ile Kocaeli`de faaliyet gösteren alışveriş merkezlerinin halkla ilişkiler yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan Daire Başkanı Raşit Fidan, 23 Nisan Çocuk Festivali`nin sadece Büyükşehir`e ait olarak düşünmediklerini tüm Kocaeli`nin bir değeri olduğunu ifade etti. Fidan, bu amaçla vatandaşların yoğun olarak kullandığı AVM`lerin de festivale dahil olabileceklerini hatırlattı.
Alışveriş merkezi yöneticileri ise Büyükşehir Belediyesi`nin hayata geçirdiği bu etkinliğin kent adına ve Türkiye için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, 23 Nisan festivaline destek vereceklerini kaydettiler. Çocuklar için düzenlenmiş bir organizasyona kendilerinin de yer almasının bir görev olduğunu belirten AVM yöneticileri Büyükşehir Belediyesi`nin uluslar arası festivali için bilgi paylaşımının yapıldığı bu toplantının düzenlenmesinin de kendilerini çok memnun ettiğini söylediler.
Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan, bu yıl ki festivalde yine tüm dünya çocuklarını misafir edeceklerini belirterek, festivale daha fazla anlam katmak üzere çocuk fuarı düzenleyeceklerini ifade etti. Uluslararası Fuar Merkezi`nde düzenlenecek bu fuarın birbirinden muhteşem etkinliklere ev sahipliği yapacağının altını çizen Fidan, birçok standın bulunacağı fuarda Model Grubu konseri, Çin Masalı akrobasi grubu gösterisi, Caillou, Tarçın gibi çizgi film kahramanları gösterileri gibi birçok organizasyonun olacağını kaydetti. Fidan, Fuar alanının her karesinde bir etkinlik olacağının altını çizdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir